speltips tipsmedoss kamil

Speltips Wolfsburg – Bayern München 20/12: Odds tips till 2.40x

Bayern München fortsatt med Bayer Leverkusen ovanför sig i tabellen här i Bundesliga, ständigt en morot såklart. Slår Wolfsburg på onsdag.

RYGGA VÅRT SPELTIPS HOS NYA EXPEKT

Twitter Facebook

Bayer Leverkusen förväntas slå Bochum relativt tryggt hemma på BayArena på onsdag och det innebär att Bayern även de behöver göra jobbet här, om de inte ska riskera att hamna efter. Just nu fyra pinnar efter, men med en match mindre spelad vilket innebär att man i allra högsta grad är med, men i och med vilken fart Leverkusen har så finns det inget utrymme till att tappa ytterligare poäng här, utan vi utgår från att Bayern kliver ut med största möjliga fokus och ser till att göra jobbet på onsdag.

Wolfsburg är ett bra gäng, så är det, de förlorar sällan fotbollsmatcher här hemma och kommer säkerligen att vara med här under våren och slåss om Europa. Men absolut att man är det sämre laget här på onsdag, Wolfsburg infinner sig först på en niondeplats i tabellen och har dessutom ett minus i målskillnadskolumnen. Åtta förluster har det blivit så här långt och det är mycket, även fastän majoriteten kommit på bortaplan. Ett gäng Bayern bara ska besegra relativt enkelt i det här läget, där de som sagt har ett lag ovanför sig i tabellen.

Vi räknar med att Bayern kliver ut hårt direkt, lite som vanligt och får hål på sitt motstånd relativt tidigt. Däremot kan vi inte helt stänga dörren för det här Wolfsburg i och med att Bayern tenderar att kunna släppa till en del bakåt, Bundesliga överlag en liga som bjuder till i form av mål dessutom och vi tänker därför att vi trissar upp oddset här med hjälp av ett kombinationsspel. Bayern vinner men att båda lagen gör mål. Så brukar det trots allt se ut för Bayern när de väl agerar bortalag. Wolfsburg med fyra vinster av sju möjliga här hemma, 11 gjorda mål dessutom. 3-1 Bayern?

Nya expekt bjuder till!

Tungt tapp här för Wolfsburg i Maxence Lacroix som är avstängd här efter ett rött kort senast, en av tre försvarare Wolfsburg tenderar att ställa upp med. Dessutom är Mattias Svanberg out med en huvudskada och Wimmer och Rogeiro ska även de nämnas som avbräck. Men helt okej förutsättningar för Wolfsburg alltså, det får vi trots allt konstatera och rent offensivt bör de kunna hålla nivån här hemma. Jonas Wind är frisk och otroligt fin i år, viktigt att han är med här – 9 mål på 15 starter har det hunnit bli för honom så här långt.

Bayern München kliver definitivt in i onsdagens fight utan Davies, Ulreich, Mazraoui, Coman, Gnabry och Sarr som alla är out här på grund av skada, Goretzka och Kimmich är två frågetecken här dessutom på grund av sjukdom. Högst troligt finns dock de båda med här, så lyder prognosen här från Tyskland under tisdagen.

Med det sagt så finns det alltså alla anledningar att tro att Wolfsburg kan komma att göra mål här hemma, det gör de i princip alltid och blir väldigt sällan nollade på Merck-Stadion am Böllenfalltor. Det har bara hänt en gång den här säsongen och det var faktiskt här senast hemma mot Freiburg, vilket någonstans talar för att man hittar nätmaskorna här istället, så är det. Bayern med fem insläppta mål här senast på bortaplan i Bundesliga dessutom, en engångsföreteelse kan man argumentera för men gör Eintracht fem bör Wolfsburg kunna göra ett här. Wind är stekhet trots allt. Vi säger 3-1 Bayern München och klickar in dem som vinnare, plus BLGM – Ja till superfina 2.40x insatsen hos nya expekt som har en ny licens! ALLA kan därför hämta hem deras freebet på upp till 1500 kr! Via länken precis här nedanför. Lycka till!

RYGGA DITT SPEL HOS NYA EXPEKT – FÅ 1500 KR GRATISSPEL 

Ny spelare hos Casumo? Spela för 100 kr och få ett 100 kr freebet

Placera ett spel på 100 kr (minimum odds 1.60) och få 100 kr freebet. Vinsten betalas ut minus insatssumman, utan omsättningskrav.
Hämta ditt freebet här.

Speltips:

Speltips: 2 & BLGM – Ja
Odds: 2.40
Bolag: Nya expekt (1500 kr gratisspel)
Spelstopp: 20:30
TV: TV-tablå
Stream: Live Streaming

Jämför odds: