topptipset tips

Topptipset 2/4: Spelförslag, analys och tips till alla 8 matcher

Spelförslag till Topptipset lördag, vecka 13. Stor analys av hela kupongen, systemförslag och tips till alla 8 matcher.

✅ BONUSGUIDE: Vi listar marknadens bästa oddsbonusar – hämta din odds bonus här!

Twitter Facebook

Topptipset vecka 13 med fotboll från Premier League och Championship! Landslagsuppehållet är över och lika skönt är det varje gång. Det är bara att konstatera. Vi sätter tänderna i Topptipset lördag och gör detta med hjälp av ett 216 raders system, 3 halv- och 3 helgarderingar. Lycka till!

topptipset lördag vecka 13

 TILL TOPPTIPSET!

1. Manchester United – Leicester, 1X2

Blott en femtedel av svenska folket är inne på Leicester och det måste utnyttjas, Manchester United är uppenbarligen allt annat än en garanti – 14 vinster 29 omgångar in och 7 poängtapp av 15 möjliga på Old Trafford. 1X2!

2. Chelsea – Brentford, 1

Brentford föll tillbaka till förlustspåret igen efter ett möte mot Leicester och uppgiften blir en eller två gånger så stor på Stamford Bridge, vi kan inte se Brentford plocka poäng mot ett Chelsea som fullständigt flyger fram i dagsläget – fem raka vinster är facit inför lördagen. Etta!

3. Burnley – Manchester City, 2

Manchester City har bara Liverpool ett poäng bakom sig i dagsläget och det betyder bara en sak, det är bara en trepoängare som gäller på Turf Moor annars är Liverpool högst troligt förbi. Det tror vi inte Man City tillåter. Tvåa!

4. Leeds – Southampton, 1X

Leeds har plockat två ordentliga moralvinster i de två senaste omgångarna och den senaste trean skojar man inte bort, Leeds låg under med 2-0 mot Wolves fram till den 63:e matchminuten innan reduceringen var ett faktum. 2-2 kom tre minuter senare och till slut satt även trean i den 91:a matchminuten. Otroligt! Det blir minst en pinne mot Southampton.

PROVA UNIBET – OMSÄTTNINGSFRITT GRATISSPEL! Sätt in 100 kr och få 100 kr gratisspel. Läs mer och registrera er här!

5. Wolverhampton – Aston Villa, 1X2

Wolves kollaps mot Leeds skrämmer oss en aning och även deras insatser från tidigare omgångar, vi tar därför inga risker här utan väljer att plocka med samtliga tecken när Aston Villa kommer på besök. Det här kalaset kan sluta lite hur som helst.

6. Brighton – Norwich, 1X

Nu är det väl ändå dags för Brighton att vinna en fotbollsmatch? Sex raka förluster är facit inför lördagen och nu väntar alltså Norwich – vi klickar in 1X och kan inte se Brighton slarva bort den här drömchansen. Minst kryss.

7. Stoke – Sheffield United, 1X2

Stoke och Sheffield United har varit allt annat än pålitliga under de senaste veckorna och visst vore ettan ett härligt drag här till runt 33% men vi vågar inte. Det vore dumt. Det är känslan så här på förhand. Vi plockar med samtliga tecken i match nummer 7. I slutändan, en given helgardering.

8. Coventry – Blackburn, 1X

Vi hänger på svenska folket här och väljer att gå på hemmaplansfördelen när ett ganska så ovisst möte väntar på Coventry Building Society Arena. Båda lagen har plockat fyra ynka poäng på de fem senaste omgångarna i Championship. 1X!

 TILL SVENSKA SPEL!

Prova Betway – få 100 kr i välkomstbonus

Är du ännu inte kund hos Betway? Då väntar en 100-procentig odds bonus på dig.
Skapa ett konto här.

Spelförslag Topptipset:

Speltips: 216 raders system
Omsättning: Ändras
Bolag: Svenska Spel
Spelstopp: 15:59
TV: TV-tablå
Stream: Live streaming