stryktipsforslag och analys

Stryktipset 6/8: Stryktipsförslag, analys och tips till alla 13 matcher

Stryktipsförslag och analys inför Stryktipset vecka 31. Noggrann genomgång av alla 13 matcher på kupongen.

✅ BONUSGUIDE: Vi listar marknadens bästa oddsbonusar – hämta din odds bonus här!

Twitter Facebook

Stryktipset tips vecka 31 med en jackpot på 13 000 000 kronor! Och PREMIER LEAGUE är tillbaka! Everton – Chelsea, Tottenham – Southampton och bland annat Leeds – Wolves med på kupongen. I vanlig ordning kompletteras raden med fotboll från Championship och som vi har längtat, vi sparkar igång analysen och bjuder i vanlig ordning på ett spelförslag! Häng med och lycka till!

stryktipset vecka 31

 TILL STRYKTIPSET!

1. Everton – Chelsea, X2

Småknepig premiär för Chelsea men de är det klart starkare laget, Lampard fixade kontraktet i fjol men ett nytt jobbigt år väntar, vi räknar med att få se Everton långt ner i tabellen utan Richarlison. X2 räcker gott.

2. Tottenham – Southampton, 1

Vi räknar med att Tottenham spelarna flyger ur startblocken direkt från matchstart på lördag, de agerar hemmalag, värvat friskt i sommar och ska vinna den här matchen. Spiken är given oavsett system i vår bok.

3. Newcastle – Nottingham Forest, 1X2

En nykomling som värvat friskt i Nottingham Forest, det blir en jobbig säsong men visst ska de kunna försvara sig till pinnar i den här serien också. De har dessutom ett par klasslirare högre upp i banan, Lingard är en som kan störa Newcastle. 1X2!

TILLFÄLLIG VÄLKOMSTBONUS hos Unibet: 100% upp till 1000 SEK (fram till den 14 augusti). Passa på! Läs mer här!

4. Leeds – Wolverhampton, X2

Leeds höll sig med nöd och näppe kvar i Premier League i fjol och vi förväntar oss att se samma typ av säsong för deras del i år också, de får det kämpigt utan Raphinha och här plockar Wolves åtminstone poäng. X2 agerar lås.

5. Bournemouth – Aston Villa, 1 2

Vidöppen premiär på Vitality Stadium, det är svårt att veta var Aston Villa står i dagsläget och här säger därför känslan att det kan sluta lite hur som helst. Vi räknar inte bort nykomlingen Bournemouth och väljer gaffeln.

6. Bristol City – Sunderland, 1X

Det är ingen hemlighet att nykomlingen Sunderland kommer att få kämpa för sin överlevnad i Championship och 1X känns därför även okej när Bristol agerar värd på Ashton Gate. Minst en pinne!

7. Burnley – Luton, 1

En perfekt start på säsongen för Burnley när de bortaslog ett knepigt Huddersfield med 1-0 och den trean ger energi inför Luton. Vi räknar med att Burnley vinner igen. Etta!

8. Preston – Hull, 1X

Tät drabbning så här på förhand men vi håller Preston snäppet högre, de stod för en bättre säsong i fjol och förlorade bara fyra enstaka fighter på hemmaplan – bara Bournemouth och West Brom var bättre. 1X känns okej!

9. QPR – Middlesbrough, X2

Middlesbrough missade playoff med fem poäng i fjol och förväntas finnas med där uppe i år också, kryss mot ett tungt West Brom i premiären öppnar upp för säsongens första trea på lördag – vi låser med X2!

10. Reading – Cardiff, X2

Cardiff besegrade favorittippade Norwich med 1-0 på hemmaplan i premiären och det är bara att konstatera att det var en perfekt start, minst sagt. Reading är klart svagare vilket resulterar i en X2-lösning i match nummer 10. Känns okej!

11. Swansea – Blackburn, 1

Blackburn upplevde en väldigt tuff andra halva av säsongen i fjol och föll i princip ihop totalt efter en fin, fin start på säsongen. Tuffa att sätta fingret på i år, detsamma gäller med Swansea. Jämn fight är att vänta men spiken till 44% testas!

12. Sheffield United – Millwall, 1

Sheffield United kom igång ordentligt under Heckingbottom i fjol och vi räknar med att de står för en positiv säsong i år, förlust i premiären (Watford) men den skakar de av sig – vi testar spiken till runt 45%!

13. Stoke – Blackpool, 1X

Bara två poäng skiljde Stoke och Blackpool åt i tabellen i fjol när vi satte punkt för säsongen 21/22, jämn fight är att vänta här och hemmaplansfördelen fäller avgörandet. 1X känns okej!

 TILL SVENSKA SPEL!

Hämta hem 3000 kronor i välkomstbonus

Är du ännu inte kund hos Snabbare? Då kan du plocka hem en bonus till ett värde av 3000 kronor.
Skapa ett konto här.

Regler & Villkor gäller.

Spelförslag Stryktipset:

Speltips: 768 raders system
Omsättning: Ändras
Bolag: Svenska Spel
Spelstopp: 15:59
TV: TV-tablå
Stream: Live streaming