speltips tipsmedoss kamil

Speltips Bournemouth – Aston Villa 6/8: Insatsen dubblas

Vi räknar med att Bournemouth får det tufft i jakten på spel i Premier League säsongen 23/24. Den svagaste nykomlingen?

 RYGGA VÅRT SPELTIPS HOS 888SPORT!

Twitter Facebook

Det är ingen hemlighet att Bournemouth kommer att få det tufft i Premier League den här säsongen och alltså så pass tufft att vi inte kan se de hålla sig kvar i Englands högstaliga även nästa säsong. Truppen är helt enkelt för svag, och vi håller alltså både Nottingham Forest och Fulham som snäppet bättre i dagsläget.

Ser vi till samtliga tips som finns där ute, samt hur oddsen ser ut så lutar allt åt att Bournemouth parkerar in på en 20:e plats i tabellen efter 38 spelade omgångar. Det är såklart långt från en garanti, och det finns även uppåt mot fem lag som har ett urtåg i sig i år men oavsett hur vi än vrider och vänder på det, så är Bournemouth hela tiden ett av tre lag med på vår lista.

Vi räknar därför också med att Bournemouth får det tufft i premiären mot Aston Villa, för annorlunda ser minst sagt läget ut för gästerna här, som har en otroligt fin trupp. Gerrard är namnet som ska göra det och det vilar en stor press på hans axlar inför den nya säsongen, för vi kommer inte från att det finns både en drös med kvalité och dessutom en bredd i den här truppen. Diego Carlos har som bekant plockats in, även Olsen har köpts loss, likaså Coutinho och då har man dessutom lånat in Augustinsson, som trots allt är en bra backup på vänsterbackspositionen.

Oddset måste testas

Bournemouth ser ut att få klara sig utan Brooks och sedan tidigare är Rothwell och Fredericks out. Aston Villa har samtidigt en helt frisk trupp inför lördagens fight på Vitality Stadium.

Skadeläget och kvalitén talar alltså starkt för Aston Villa på lördag, man får möjligheten att kliva in här i en premiär med bästa möjliga elva och det tror vi även resulterar i ett positivt resultat. Visst, en premiär är en premiär och en bortamatch är en bortamatch, de är alltid kluriga men ser vi enbart till kvalitén så ska det skilja minst en nivå lagen åt i dagsläget. Gerrard är dessutom väl medveten om att Everton väntar på hemmaplan i nästa omgång, Palace i omgången efter det och det talar för att Aston Villa faktiskt kan stå på nio poäng tre omgångar in. Det är en morot.

Vi väljer att klicka in Aston Villa som vinnare här i premiären och gör det till exakt dubbla degen hos spelbolaget 888sport. Uppåt mot 60% chans att vinna ger vi Villa. Lycka till!

 RYGGA DITT SPEL HOS 888SPORT – FÅ 500 KR I BONUS!

Regler & Villkor gäller.

Oddsbonus: 100% upp till 1000 kr

Är du ännu inte kund hos Betfair? Då väntar en 100-procentig välkomstbonus på dig.
Skapa ett konto här.

Speltips:

Speltips: 2
Odds: 2.00
Bolag: 888sport (500 kr bonus)
Spelstopp: 16:00
TV: TV-tablå
Stream: Live Streaming

Jämför odds: