speltips tipsmedoss kamil

Speltips Tottenham – Southampton 6/8: Sommarfönstret sticker ut

Tottenham är ett av seriens största utropstecken inför säsongen 22/23 – lever de upp till förväntningarna?

 RYGGA VÅRT SPELTIPS HOS EXPEKT!

Twitter Facebook

Ett av de lagen i Premier League med starkast sommarfönster i ryggen, Tottenham entrar säsongen 22/23 med förhoppningen om att kunna slå sig in bland de tre främsta i tabellen, vilket i vår värld är en rimlig målsättning, med Richarlison, Bissouma, Spence och Perisic in.

Tottenham menar allvar den här säsongen och tog som bekant redan i fjol stora kliv under Conte när de till slut löste fjärdeplatsen. En viktig bedrift och även anledning till satsningen i sommar och vi kan faktiskt inte se Tottenham missa top 4 i år, trots att Arsenal, Chelsea och Man United gör upp om positionerna.

Annorlunda ser det minst sagt ut i Southampton-lägret, en klubb som såklart inte kan mäta sig med Tottenham över 38 omgångar och inför den nya säsongen säger känslan dessutom att de kan få det tufft. Det är lite snark över Southampton inför 22/23, samma coach, samma lagbygge och det är få detaljer som väcker ens intresse till liv kring laget. Det finns klart sämre lag i Premier League i år men vi vore inte allt för förvånade om Southampton huserar nära nedflyttningsstrecket under säsongens gång.

TILLFÄLLIG VÄLKOMSTBONUS hos Unibet: 100% upp till 1000 SEK (fram till den 14 augusti). Passa på! Läs mer här!

Tottenham löser tre pinnar

Bissouma ser ännu inte ut att vara helt återställd utan ges en 50% chans till att kunna lira på lördag, Skipp är out ytterligare några veckor och Richarlison är avstängd både här och i nästa omgång. Resterande spelare är tillgängliga för spel, vilket innebär att Tottenham kommer att ställa fram bästa möjliga lag i premiären.

För Southamptons del missar Walcott, Tella och Livramento matchen på grund av skada.

Till speltipset. Vi anser Tottenham alltså ha väldigt goda chanser att gå segrande ur den här hemmapremiären, de flesta är säkerligen inne på samma linje, vilket även spelbolagen tydligt är. Därför kommer vi att kombinera den raka ettan med underspelet och mer exakt linan under 3.5 mål i matchen. Det är trots allt en premiär där gästerna siktar in sig på krysset, vilket kan leda till att Spurs stöter på en del problem. Vi räknar inte med något målkalas utan snarare en uddamålsseger eller max ett 2-0-resultat. Vi har även råd med 2-1 vilket känns bra.

1 & under 3.5 mål i matchen klickas in till fina 2.20 gånger insatsen hos Expekt – spelbolaget erbjuder alla nya kunder 1500 SEK i freebet. Missa inte det. Lycka till!

 RYGGA DITT SPEL HOS EXPEKT – FÅ 1500 KR I FREEBET!

Regler & Villkor gäller.

Oddsbonus: 100% upp till 1000 kr

Är du ännu inte kund hos ComeOn? Då väntar en trevlig bonus på upp till 1000 kr på dig.
Skapa ett konto här.

Speltips:

Speltips: 1 & Under 3.5 mål i matchen
Odds: 2.20
Bolag: Expekt (1500 kr freebet)
Spelstopp: 16:00
TV: TV-tablå
Stream: Live Streaming

Jämför odds: