speltips tipsmedoss kamil

Speltips Fulham – Liverpool 6/8: Tidig fight i sydvästra London

Tuffaste tänkbara motstånd för nykomlingen Fulham i premiären. Liverpool kommer på besök till Craven Cottage.

 RYGGA VÅRT SPELTIPS HOS UNIBET!

Twitter Facebook

En mästerlig säsong i Championship och en helt otrolig bedrift av Mitrovic i Fulham-tröjan i fjol, Fulham vann Championship på 90 poäng och 106 gjorda mål, varav Mitrovic stod för 43(!) av dem. 43 mål på 44 spelade matcher. Fulham är tillbaka i Premier League med besked men det har de som bekant varit tidigare, senast de var uppe hamnade de hela 11 poäng från säker mark och den stora frågan är om de är bättre förberedda den här gången.

De flesta skriver säkerligen under på att Bournemouth känns som den svagaste nykomlingen i år, Fulham rankar vi som tvåa där och Nottingham Forest som den bästa nykomlingen, de har värvat bra och bör med lite tur kunna lösa ett nytt kontrakt. Men det är otroligt svårt att säga i dagsläget, det är oklart kring många lag så här inför en ny säsong men en sak kan vi väl åtminstone slå fast, att Liverpool och Man City ännu en gång kommer att göra upp om ligaguldet.

Vi ser ingen annan utmanare till de två klubbarna, Chelsea, Tottenham och Arsenal är klart sämre, trots att förväntningarna på de två sistnämnda är stora. Man United är ännu en bit efter i vår bok, de har den sjätte bästa truppen i serien och bör få det tufft i jakten på CL. Så så ser det väl ungefär ut, och här på lördag, på Craven Cottage lär Liverpool vinna. Vi kan inte se ett annorlunda utfall i den här premiären.

Målspelet attraktivt

Vi var tidigare inne på Fulhams målproduktion i Championship och trots att det nu är Premier League-fotboll man ska lira så utgår vi från att det här gänget kommer att göra sina mål. Mitrovic har ständigt haft problem i Premier League och det talar kanske emot den målteorin, men han är äldre och klokare och bör kunna anpassa sitt spel till Premier League bättre den här gången.

Det är dessutom en premiär på Craven Cottage. Visst, Fulham ställs mot ligans bästa försvar med Van Dijk i spetsen men det vore samtidigt inte alls överraskande om Liverpool inte hade alla bitar på plats i en första omgång i PL. Fulham har inget att förlora här och därför tror vi även de hamnar i målprotokollet på lördag. Någon vinst blir det dock inte, för Liverpool lär sätta dit minst två eller tre baljor.

Vi klickar därför in BLGM – Ja här och gör det till fina 1.89 gånger insatsen hos Unibet, som erbjuder alla nya kunder en tillfällig välkomstbonus: 100% upp till 1000 SEK! (fram till 14 augusti). Lycka till!

 RYGGA DITT SPEL HOS UNIBET – FÅ 1000 KR I BONUS!

Regler & Villkor gäller.

Oddsbonus: 100% upp till 500 kr + 100 free spins

Är du ännu inte kund hos Nordicbet? Då väntar en häftig bonus på upp till 500 kr + 100 free spins på dig.
Skapa ett konto här.

Speltips:

Speltips: BLGM – Ja
Odds: 1.89
Bolag: Unibet (1000 kr bonus)
Spelstopp: 13:30
TV: TV-tablå
Stream: Live Streaming

Jämför odds: