speltips tipsmedoss kamil

Speltips Everton – Chelsea 6/8: Inget målkalas på Goodison Park

En defensiv approach är att vänta från Evertons sida på lördagskvällen. Ett kryss är ett bra utfall mot Chelsea i en premiär.

 RYGGA VÅRT SPELTIPS HOS NO ACCOUNT BET!

Twitter Facebook

Vi har inga större förväntningar på Everton inför den nya säsongen och vore inte alls överraskade om de faktiskt infann sig under ett nedflyttningsstreck efter 38 spelade omgångar. De har trots allt sålt sin bästa spelare i Richarlison och endast plockat in Tarkowski, vilket inte direkt gör de bättre. Och vi vet alla hur fjolårets säsong såg ut.

Hos Chelsea ser det en aning bättre ut får vi ändå konstatera, just nu favoriter till att plocka en tredjeplats och nu gjorde de dessutom klart med Cucurella. Tidigare har Sterling och Koulibaly kritat på och det får vi också konstatera är bra lirare. Chelsea har förstärkt och även fastän det finns frågetecken kring status på det gänget, så har Tuchel en förmåga att driva fram resultat – han förfogar även över ett bättre bygge än vad Ten Haag, Arteta och Conte gör. 

Vi räknar därför med att få se Chelsea bland de tre främsta i tabellen och därför kliver de såklart också in som favoriter i lördagens möte på Goodison Park. Vi räknar inte med att få se ett Chelsea som kör över Everton, det är trots allt en premiär men i slutändan lär de stå där som vinnare efter 90 spelade. Allt annat vore underkänt.

Underspelet intressant

No Account Bet betalar precis som alla andra spelbolag runt 1.60 gånger insatsen för den raka tvåan vilket vi tycker är ointressant, det är som sagt en premiär och de kan vara kluriga. Istället fokuserar vi på målen och utgår från att få se ett väldigt defensivt Everton, och samtidigt ett Chelsea som är något trögstartade.

Chelsea hade som bekant en del problem i offensiven i fjol, stundtals kunde man panga in mål men lika ofta så gick det väldigt långsamt framåt och en premiär, talar trots allt för att det kan se ut precis på det viset på lördag. Dessutom tar det alltid lite tid att få bitarna på plats. Det talar för att Everton lyckas stå emot.

Vi är samtidigt inte alls oroliga för Evertons offensiv i den här matchen, vi räknar med att Chelsea står emot bra och vinner med en balja, eller två. 0-1 eller 0-2. Därför lockar också under 2.5 mål i matchen till fina 1.84 gånger insatsen hos No Account Bet. Det blir vårt speltips från Liverpool. Stort lycka till vid rygg.

 RYGGA DITT SPEL HOS NO ACCOUNT BET – FÅ 2000 KR I BONUS!

Regler & Villkor gäller.

Säsongsstart: 100% upp till 3000 SEK i välkomstbonus!

Är du ännu inte kund hos Snabbare? Då väntar en häftig odds bonus på dig!
Läs mer om detta här.

Speltips:

Speltips: Under 2.5 mål i matchen
Odds: 1.84
Bolag: No Account Bet (2000 kr bonus)
Spelstopp: 18:30
TV: TV-tablå
Stream: Live Streaming

Jämför odds: