stryktipsforslag och analys

Stryktipset 29/1: Stryktipsförslag, analys och tips till alla 13 matcher

Stryktipsförslag och analys inför Stryktipset vecka 4. Vi går genom alla 13 matcher, match för match och presenterar ett spelförslag.

✅ BONUSGUIDE: Vi listar marknadens bästa oddsbonusar – hämta din odds bonus här!

Twitter Facebook

Stryktipset tips vecka 4 med fotboll från Championship och League One! 9 matcher från den förstnämnda tävlingen och 4 från den andra vilket såklart blir en utmaning, båda de här ligorna är en aning oförutsägbara vilket öppnar upp för flera skrällar. Vi klickar in ett 768 raders system med 8 halv- och 1 helgardering. Lycka till!

stryktipsförslag vecka 4

 TILL STRYKTIPSET!

1. Barnsley – Bournemouth, X2

Den 3 november var senast Barnsley vann en fotbollsmatch i Championship och de agerar numer tabelljumbo med blott 2 vinster av 26 möjliga den här säsongen. Asbaghi har det med andra ord svettigt och här mot Bournemouth blir det ett nytt poängtapp – X2!

2. Hull – Swansea, 1

Tät kamp så här på förhand men Hull har vaknat till liv här på slutet och jagar sin tredje raka seger på lördag. Hemmaplansfördel dessutom, det tycker vi gör ettan tokintressant här och det är ett minst sagt härligt drag till runt 50%.

3. Luton – Blackburn, 1X

Tuff uppgift väntar Luton här på lördag när tabelltvåan tittar förbi men formen är riktigt bra och hemmaplansfördelen får det hela att väga över, 1X känns bra här i match nummer 3.

4. Millwall – West Bromwich, X2

Millwall har förlorat tre raka matcher inför mötet mot West Bromwich, mot bland annat Blackpool och Bristol City som inte direkt imponerat den här säsongen. Svag form leder till ett nytt poängtapp mot West Brom. X2!

PROVA NO ACCOUNT BET – HÖGA ODDS OCH NY VÄLKOMSTBONUS! 100% upp till 2000 SEK. Läs mer och registrera er här!

5. Middlesbrough – Coventry, 1X

Coventry noterades för en tung bortaseger senast i en match Gyökeres äntligen satte stopp för måltorkan. Det är dock en tuffare uppgift som väntar här på lördag när man ställs mot ett Middlesbrough som noterats för fyra raka vinster på hemmaplan. Vi väljer 1X!

6. Preston – Bristol City, 1X

Preston är obesegrade i fyra raka matcher på hemmaplan och har bland annat plockat poäng mot Fulham under den aktuella perioden. Ett helt okej facit här på slutet och därför tror vi på nya poäng när ett ojämnt Bristol tittar förbi. 1X ska räcka!

7. Peterborough – Sheffield United, X2

Det är inte alls mycket som stämmer för Peterborough i dagsläget och därför fortsätter vi att även gå emot de här på Stryktipset. X2 känns riktigt bra när Sheffield United står för motståndet. Tydlig skillnad.

8. Queens PR – Reading, 1

Queens PR tappade två viktiga pinnar här senast men bjuds på ett ypperligt läge till att studsa tillbaka, vi kan inte se det på ett annorlunda sätt när Reading tittar förbi. Spiken given när QPR ställer in siktet på direktplats till PL.

9. Fulham – Blackpool, 1

Fulham har vunnit fyra raka matcher inför lördagens möte mot Blackpool och toppar fortsatt Championship-tabellen, fem poäng före närmsta motstånd med matchen mindre spelad. De är bäst i den här serien. Given spik!

10. Bolton – Sunderland, X2

Mitten mot toppen här i League One där vi väljer logiken och klickar in Sunderland som toppar tabellen tillsammans med Wigan. Förvisso har Sunderland lirat betydligt fler matcher men de är i toppen av en anledning, det kommer vi inte från. Dessutom har de bara 1 förlust på de 13 senaste omgångarna. X2! 

11. Lincoln – Burton Albion, 1X2

Bara fem poäng skiljer Lincoln och Burton åt i tabellen inför den här matchen och då har dessutom Lincoln spelat matchen mindre, vilket betyder att man vid vinst här minskar avståndet till två. Det är alltså jämnt så här på förhand och båda lagen är ojämna, vi plockar därför med samtliga tecken i match nummer 11.

12. Sheffield Wednesday – Ipswich, 1X

Ytterligare en otroligt tät kamp så här på förhand men här känns ändå 1X väldigt bra då Sheffield Wednesday bara förlorat en fotbollsmatch här på hemmaplan den här säsongen – Ipswich har 5 vinster av 14 möjliga på bortaplan. 1X!

13. Wycombe – MK Dons, 1

Tabelltrean Wycombe ställs mot tabellfyran MK Dons i en superviktig match här på lördag, de förstnämnda har bara tre poäng upp till direktplatsen till Championship och lirar på hemmaplan, här är Wycombe riktigt starka med 9 segrar av 13 möjliga. Därför landar vi in ettan och adderar till krysset – 1X!

 TILL SVENSKA SPEL!

Sätt in 250 SEK och spela för 1000

Få en 300-procentig odds bonus hos etablerade ComeOn.
Skapa ett konto här.

Regler & Villkor gäller.

Spelförslag Stryktipset:

Speltips: 768 raders system
Omsättning: Ändras
Bolag: Svenska Spel
Spelstopp: 15:59
TV: TV-tablå
Stream: Live streaming