speltips tipsmedoss kamil

Speltips Colombia – Peru 28/1: Sexpoängsmatch i Barranquilla

Colombia och Peru står båda på 17 poäng med fyra omgångar kvar av det sydamerikanska VM-kvalet. Avgörande möte på fredagen.

 RYGGA VÅRT SPELTIPS HOS NO ACCOUNT BET!

Twitter Facebook

Colombia och Peru står på exakt lika många poäng efter 14 spelade matcher i det sydamerikanske VM-kvalet och gör detta med bara fyra omgångar kvar att spela. En riktig sexpoängsmatch är vad vi har framför oss med andra ord och här gäller det enbart att vinna, för båda lagen. För vi finner Chile och Uruguay ett poäng efter, dessutom finns även Bolivia med där vilket innebär att varje match framöver är av kategorin en final för samtliga involverade.

Men det är alltså Colombia som i nuläget har den där direktplatsen till VM i sina egna händer, något överraskande kan man tycka då de faktiskt bara säkrat 3 vinster av 14 möjliga. De förlorar dock väldigt sällan vilket även innebär att man är det laget i kvalet som spelat oavgjort flest gånger. 

Därför gäller det att vrida upp det hela en aning på fredag, Colombia kommer att tappa sin fjärdeplats vid ett nytt kryss här och vi utgår därför från att de är mer framåtlutande i den här matchen. De agerar trots allt hemmalag och har James och Falcao tillbaka i truppen, två spelare som varit med och lett det här landslaget till fina framgångar tidigare och deras närvaro bör kunna påminna det här gänget om just det, att en nation som Colombia absolut inte missar ett världsmästerskap.

PROVA CAMPOBET – HÖGA ODDS OCH STORT UTBUD! Hos CampoBet får ni en 100-procentig välkomstbonus, 100% upp till 2000 SEK. Läs mer och registrera er här!

Vi väljer Colombia

Vi tycker det finns en klar skillnad sett till erfarenheten i dessa två trupper vi har framför oss här på fredag. Även sett till kvalitén finns en skillnad tycker vi då Colombia ändå har lirare som Ospina, Mina, Sanchez, Cuadrado, James, Falcao, Suarez och bland annat Barrios, lirare som varit med ett tag och lirare som ändå representerar bra klubbar där ute. 

Nu kommer Peru förvisso från ett par fina mästerskap och de fanns som bekant även med i VM 2018. Vi kommer dock inte från att de har en sämre trupp, och i sin tur ett sämre lag. Att Peru har 10 spelare uttagna som till vardags lirar i den inhemska serien tycker vi säger allt, då har de dessutom ett flertal lirare som spelar i MLS, men även i Saudiarabien och bland annat Malmö FF (Pena). Som kollektiv har man kanske varit snäppet vassare vilket kan räcka långt, men vi har väldigt svårt att se att de i slutändan ska hamna före Colombia i ett VM-kval. Det var väldigt längesedan det hände senast. 

Med det sagt så räknar vi med att få se ett Colombia som tydligt visar att de vill vinna den här matchen på fredag, ett kryss räcker som sagt inte långt utan det gäller att gå för det och har Colombia en bra match så ska de bara vinna det här här på hemmaplan. Peru har förlorat tre av sina fyra senaste bortamatcher här i kvalet.

Vi klickar in den raka ettan till godkända 1.74 gånger insatsen hos spelbolaget No Account Bet. 1-0? Lycka till!

 RYGGA DITT SPEL HOS NO ACCOUNT BET – FÅ 2000 KR I BONUS!

Regler & Villkor gäller.

Hämta hem 1000 kronor i riskfritt spel

Är du ännu inte kund hos Hajper? Då kan du plocka hem ett riskfritt spel till ett värde av 1000 kronor.
Skapa ett konto här.

Speltips:

Speltips: 1
Odds: 1.74
Bolag: No Account Bet (2000 kr bonus)
Spelstopp: 22:00
TV: TV-tablå
Stream: Live Streaming

Jämför odds: