speltips tipsmedoss kamil

Speltips Ecuador – Brasilien 27/1: VM-kval Sydamerika

Speltips, odds och allt inför torsdagens möte mellan Ecuador och Brasilien den 27 januari. Matchstart: 22:00.

 RYGGA VÅRT SPELTIPS HOS BETWAY!

Twitter Facebook

Det sydamerikanske VM-kvalet börjar lida mott sitt slut och vi konstaterar att de stora favoriterna, Brasilien och Argentina redan är klara för spel i VM i Qatar. Detta med fyra, respektive fem omgångar kvar att spela för och det säger väl egentligen allt om den stora skillnaden i den här aktuella upplagan.

Därför kan det alltså eventuellt finnas en motivaitonsfaktor som kan komma att spela roll här, Brasilien har inget att spela för samtidigt som grupptrean och överraskningsgänget Ecuador, vid vinst på torsdag i princip säkrar spel i Qatar. Spännande förutsättningar, minst sagt och den stora frågan blir; pallar Ecuador det hela och besegrar jätten Brasilien?

Vi är inte så säkra på det, för även fastän vi just ofta lyfter att motivationsfaktorn kan komma att spela en betydande roll i matcher, så kommer vi helt enkelt inte från det faktum att Brasilien varit och är fullständigt överlägsna i det här kvalet. Att Argentina är obesegrade och samtidigt vunnit åtta matcher, men trots detta infinner sig sex poäng efter Brasilien sammanfattar det hela väldigt bra, Brasilien har vunnit 11 av 13 matcher och har en målskillnad som lyder 27-4. Otroliga siffror.

PROVA CAMPOBET – HÖGA ODDS OCH STORT UTBUD! Hos CampoBet får ni en 100-procentig välkomstbonus, 100% upp till 2000 SEK. Läs mer och registrera er här!

Stor uppgift väntar Ecuador

Det är väldigt sällan länder här i Sydamerika faktiskt lyckas besegra Brasilien i dessa kvalsammanhang. Mer exakt har det hänt vid fem olika tillfällen sedan 2006 och då handlar det alltså om 72 kvalmatcher. Och inte konstigt är det då Brasilien allt som oftast har haft en helt otrolig trupp och annorlunda ser det alltså inte ut i dagsläget då Tite förfogar över en nästintill dopad trupp. Det är åtminstone känslan när man tittar närmre på alla namn och jämför med exempelvis just Ecuadors trupp.

Alisson eller Ederson i mål? Tufft val redan där. Då har man Thiago Silva, Militao och Marquinhos att välja mellan när det kommer till mittlåset i försvaret. Hur det ser ut högre upp i banan? Jo, här får Tite välja mellan en Casemiro och en Fabinho i den defensiva rollen på mittfältet, och ännu högre upp lär Vinicius Jr få chansen från start – och den liraren vill visa att han förtjänar en startplats. Coutinho lär även han få minuter, eventuellt också en Fred eller Jesus. Raphinha, Rodrygo, Anthony och Paqueta är även de uttagna.

Med det sagt så måste bara oddset på Brasilien testas då Betway betalar otroliga 2.30 gånger insatsen för den raka tvåan. Visst det finns detaljer som talar för Ecuador, så är det men allt över 2.10 på Brasilien, i ett VM-kval i Sydamerika måste bara testas i och med statistiken brassarna ändå har här. 

Brasilien och Ecuador har ställts mot varandra vid 32 olika tillfällen sedan 1942. Ecuador har vunnit två gånger, senast var 2004. Sedan 2004 har Brasilien besegrat Ecuador i 8 matcher av 11. Lycka till vid rygg!

RYGGA DITT SPEL HOS BETWAY – FÅ 100 KR I BONUS!

Regler & Villkor gäller.

100 SEK i freebet – hos LeoVegas

Plocka hem ett freebet till ett värde av 100 kronor hos LeoVegas.
Skapa ett konto här.
18+, Spela ansvarsfullt | Stödlinjen.se | Spelpaus.se | Regler & Villkor gäller

Speltips:

Speltips: 2
Odds: 2.30
Bolag: Betway (100 kr bonus)
Spelstopp: 22:00
TV: TV-tablå
Stream: Live Streaming

Jämför odds: