europatipset tips

Europatipset 30/1: Spelförslag, analys och tips till alla 13 matcher

Spelförslag till Europatipset söndag vecka 4. Stor analys av hela kupongen, systemförslag och tips till alla 13 matcher.

✅ BONUSGUIDE: Vi listar marknadens bästa oddsbonusar – hämta din odds bonus här!

Twitter Facebook

Europatipset tips vecka 4 med fotboll från världens alla håll! Det spelas boll i England, Frankrike, Kamerun, Kanada, Belgien och bland annat Portugal. En ordentlig mix den här söndagen alltså och med det sagt så klickar vi in ett 768 raders system med 8 halv- och 1 helgardering! Hela analysen finner ni i vanlig ordning här nedanför – spelförslag och tips till alla 13 matcher! Lycka till.

europatipset spelförslag vecka 4

 TILL EUROPATIPSET!

1. Cardiff – Nottingham, X2

Det skiljer 13 tabellplaceringar Cardiff och Nottingham åt och då är dessutom Cardiff det laget som presterat sämst i Championship på hemmaplan. Resultatraden 2-1-9 talar sitt tydliga språk – gästerna plockar poäng!

2. Lens – Monaco, 1 2

Vidöppen tillställning mellan två lag som är lite på g, cupspel dessutom och det får mötet att kännas ännu mer ovisst. Vi testar gaffeln och håller en extra tumme för hemmalaget.

3. Kanada – USA, X2

Supertät kamp och seriefinal gör krysset superintressant här, och vi adderar till tvåan av den enkla anledningen att USA sticker ut rent truppmässigt. I vår värld är de snäppet vassare, trots att Kanada toppar tabellen.

4. Egypten – Marocko, X2

Marocko har imponerat mer på oss än Egypten under det här mästerskapet och visst har Egypten Salah, men Marocko är i vår värld ett bättre kollektiv. X2!

PROVA BETWAY – HÖGA ODDS OCH STORT UTBUD! Välkomstbonus: 100% upp till 100 SEK. Läs mer och registrera er här!

5. Senegal – Ekvatorial Guinea, 1

Senegal har inte alls imponerat i afrikanska mästerskapen så här långt men blir ändå snäppet vassare för varje match som passerar. Här i kvarten bör de därför kunna tända till ytterligare, vi väljer ettan.

6. Standard Liege – Mechelen, 1X

Den svåra belgiska ligan! Standard Liege har inte alls en positiv säsong i år men Mechelen är trots allt ett generöst motstånd i dagsläget, de har förlorat tre av sina fyra senaste matcher och tappar poäng på nytt. 1X!

7. KV Kortrijk – Club Brugge, X2

Kortrijk och Club Brugge är de två lagen som spelat oavgjort flest gånger i den här serien och därför måste vi utgå från det mittersta tecknet här på söndag. Vi adderar av naturliga skäl till tvåan då Club Brugge agerar tabelltvåa och är det bättre laget. Känns bra!

8. Gent – Royal Antwerp, 1X

Två lag som presterar väldigt bra på hemmaplan får oss att helt enkelt gå på hemmaplansfördelen i match nummer 8 här på Europatipset kupongen. Gent är starka här och plockar poäng på söndag.

9. Portimonense – CD Tondela, 1

Tondela infinner sig i botten av tabellen och har bara plockat en vinst på bortaplan den här säsongen. Ettan känns given när ett bättre Portimonense agerar värd.

10. FC Vizela – Guimaraes, 1X

Vi går emot favoriten Guimaraes och finner värdet i hemmalaget Vizela som gjort det helt okej här på slutet, visst förluster mot Sporting och Porto men de vann senast när svårighetsgraden sänktes. Guimaraes har dessutom problem på bortaplan. 1X!

11. Braga – Moreirense, 1

Den eviga tabellfyran i Portugal, Braga har en bra bit upp till toppen men även ett litet gap ner till lagen under i tabellen vilket helt enkelt innebär att allt är i sin ordning här i Primeira Liga. Hemmavinst! Spik.

12. Sion – Grasshoppers, 1X2

Svag form i båda läger där varken Sion eller Grasshoppers vunnit allt för många matcher under de senaste veckorna. Ojämna prestationer. Det skiljer dessutom bara två poäng lagen åt i tabellen inför det här mötet – samtliga tecken åker med.

13. Mirandes – Malaga, 1

Hemmaplansfördelen väger otroligt tungt i Segundan och det gör alltid ettan mer intressant i den här serien, Malaga har bara vunnit en bortamatch den här säsongen och är det näst svagaste bortalaget i serien. Vi väljer Mirandes – härligt drag till runt 50%!

 TILL SVENSKA SPEL!

Sätt in 250 kr, spela för 1000!

Hämta en 300-procentig välkomstbonus hos ComeOn.
Skapa ett konto här.

Regler & Villkor gäller.

Europatipset tips:

Speltips: 768 raders system
Omsättning: Ändras
Bolag: Svenska Spel
Spelstopp: 15:59
TV: TV-tablå
Stream: Live streaming