stryktipsforslag och analys

Stryktipset 26/6: Stryktipsförslag, analys och tips till alla 13 matcher

Stryktipsförslag och analys inför Stryktipset vecka 25. Noggrann genomgång av alla 13 matcher på kupongen.

✅ BONUSGUIDE: Vi listar marknadens bästa oddsbonusar – hämta din odds bonus här!

Twitter Facebook

Stryktipset tips vecka 25 med en jackpot på 10 000 000 kr! Ensam vinnare är garanterad 10 miljoner. Veckans Stryktipset med fotboll från Skandinavien där Allsvenskan gör entre igen. Utöver det, norsk fotboll på kupongen. Vi klickar i vanlig ordning in ett 768 raders system med 8 halv- och 1 helgardering. Stort lycka till!

stryktipset vecka 25

 TILL STRYKTIPSET!

1. Hammarby IF – BK Häcken, X2

Vi ger Häcken en god chans att få till ett bra resultat på Tele2 på söndag. Generösa förutsättningar där Bajen kliver in som klara favoriter. Översträckningen utnyttjas. X2.

2. Degerfors – AIK, 2

8 förluster av 10 möjliga talar sitt tydliga språk, Degerfors kommer fortsatt att ha det kämpigt framöver och AIK slår man absolut inte. Tvåan given, trots spel på bortaplan.

3. Mjällby – Norrköping, X2

Mjällby infinner sig före Norrköping i tabellen men det tabelläget kommer att förändras framöver, trots ett par frågetecken i Peking-lägret håller vi de helt klart före ett Mjällby, vi förväntar oss ska dala framöver. X2 blir vårt val.

4. Sundsvall – Djurgården, 2

Vi förväntar oss att Djurgården kliver ut med en annan energi efter uppehållet, inledningen har inte imponerat och de har betydligt mer i sig. Generöst motstånd i återstarten. Tvåa!

5. Dalkurd – Eskilstuna, 1 2

Vi litar varken på Dalkurd eller Eskilstuna här då det sett en aning stökigt ut bakåt hos båda lagen, frågetecken i båda läger öppnar upp för allt möjligt på Studenternas. Gaffeln testas.

6. Team TG – Sollentuna, X2

Team TG har det fortsatt tungt i Ettan Norra där 11 förluster av 13 möjliga är facit för tabelljumbon. Tydlig siffror. X2 känns bra när Sollentuna kommer på besök.

7. Täby FK – IF Karlstad, X2

Åtta poäng skiljer lagen åt här inför omgång 14 och vi ger därför IF Karlstad en god chans att plocka poäng, Täby har endast två lag under sig i tabellen och har blott tre vinster på kontot. X2 känns bra.

8. Ham-Kam – Sarpsborg, 1X

Ham-Kam har visat sig vara väldigt svårslagna under inledningen och därför räknar vi med att Sarpsborg får problem, 1X känns bra då Ham-Kam bara förlorat 2 av 10 matcher. Hemmaplansfördelen fäller avgörandet. Minst kryss!

9. Bodö/Glimt – Ålesund, 1

Den tunga segern för Bodö/Glimt på bortaplan senast kan ha varit startskottet för en bättre period, de har betydligt mer i sig än vad tabellen påvisar, trots att man är ett sämre lag än under guldåret. Ettan känns bra mot Ålesund.

10. Molde – FK Jerv, 1

Det är ingen idé att slösa på några tecken här då skillnaden är markant på förhand, Molde är riktigt starka just nu och FK Jerv agerar nästjumbo – de har förlorat alla sina matcher på bortaplan. Given spik, oavsett system.

11. Sandefjord – Tromsö IL, 1X2

Supersvår nöt att knäcka, vidöppen tillställning på förhand och samtliga tecken åker därför med. Vi litar varken på Sandefjord eller Tromsö här, utan det här kan sluta lite hur som helst. Etta. Kryss. Tvåa.

12. Strömsgodset – Lilleström, X2

Vi kommer inte från Lilleströms otroliga start på säsongen 2022 där de alltså agerar tabelletta med resultatraden 8-3-0, +16. Stabila, uppenbarligen svårslagna och det här är ett gäng som mår riktigt bra. Det blir nya pinnar på söndag.

13. Vålerenga – Odds BK, 1X

Två lag ganska långt ner i tabellen här i Norge där hemmaplansfördelen lär väga tungt, positiva siffror för Vålerenga här hemma får 1X:et att kännas bra. Det blir minst en pinne.

 TILL SVENSKA SPEL!

Hämta hem 2000 kronor i välkomstbonus

Är du ännu inte kund hos Snabbare? Då kan du plocka hem en bonus till ett värde av 2000 kronor.
Skapa ett konto här.

Regler & Villkor gäller.

Spelförslag Stryktipset:

Speltips: 768 raders system
Omsättning: Ändras
Bolag: Svenska Spel
Spelstopp: 14:59
TV: TV-tablå
Stream: Live streaming