speltips tipsmedoss kamil

Speltips Degerfors – AIK 26/6: Bortaseger i omstarten

Speltips, odds och allt inför söndagens möte mellan Degerfors och AIK den 26 juni. Matchstart: 15:00.

 RYGGA VÅRT SPELTIPS HOS EXPEKT!

Twitter Facebook

Allsvenskan är äntligen tillbaka efter ett kortare uppehåll och vi slängs direkt in i hetluften under söndagen där vi bjuds på fyra matcher från Sveriges bästa liga. Hammarby – Häcken sticker ut, men det spelas som sagt fotboll på annat håll och i det här inlägget avverkar vi mötet mellan Degerfors och AIK. Stora Valla, 15:00. Odds tips till fina 2.43x.

AIK avslutade som bekant vårsäsongen på bästa möjliga sätt när de vände på ett 1-0-underläge till en vinst mot Helsingborg på bortaplan. En ordentlig moralboost i och med att de även i omgången innan lyckades komma tillbaka efter ett 2-0-underläge mot Sirius. Underläge i två raka omgångar, men trots det fyra poäng av sex möjliga och det innebär även att man har förstaplatsen intakt, tillsammans med BK Häcken.

På sin plats att även nämna är att AIK är obesegrade i åtta raka omgångar inför söndagens möte mot Degerfors, ett otroligt imponerande facit och en tung bekräftelse på hur svårslagna AIK är, i och med vilka prekära situationer man faktiskt infunnit sig i de olika matcherna under våren. Dessutom har AIK under den aktuella perioden lirat två Stockholmsderbyn och ställts mot Malmö FF. Ett gäng att lita på.

AIK vinner i omstarten av Allsvenskan

Degerfors är, oavsett hur vi än vrider och vänder på det ett av de mest generösa motstånden i Allsvenskan 2022. En omstart är en omstart och att lira boll på Stora Valla kan minst sagt vara klurigt, men ser vi till siffrorna så är skillnaden otroligt tydlig. Degerfors har förlorat 8 av 10 matcher den här säsongen och har noterats för otroliga 23 baklängesmål – bara GIF Sundsvall är sämre. 

Vi räknar därför även med att Degerfors får det jobbigt på söndag, vi tar absolut inte för givet att det här blir en enkel match för gästerna men efter 90 spelade, så bör AIK stå där som segrare mot ett motstånd av den här kalibern. Allt annat vore ett överraskande utfall, detta trots att Sebastian Larsson och Otieno är out.

Med det sagt så väljer vi AIK:s sida i söndagens möte men kombinerar den raka tvåan med underspelet, under 3.5 mål i matchen. Känns extra bra så här i en omstart där AIK kan visa sig vara en aning trögstartade. 0-1 eller 0-2. Då har vi alltså även råd med 1-2.

2 & Under 3.5 mål i matchen klickas in till höga 2.43 gånger insatsen hos Expekt. Lycka till!

 RYGGA DITT SPEL HOS EXPEKT – FÅ 1500 KR I FREEBET!

Regler & Villkor gäller.

Oddsbonus: 100% upp till 1000 kr

Är du ännu inte kund hos ComeOn? Då väntar en trevlig bonus på upp till 1000 kr på dig.
Skapa ett konto här.

Speltips:

Speltips: 2 & Under 3.5 mål i matchen
Odds: 2.43
Bolag: Expekt (1500 kr freebet)
Spelstopp: 15:00
TV: TV-tablå
Stream: Live Streaming

Jämför odds: