speltips tipsmedoss kamil

Speltips Hammarby IF – BK Häcken 26/6: Allsvenskan är tillbaka

Stormöte väntar på Tele2 Arena direkt i omstarten. Seriefinal när Hammarby och Häcken ställs mot varandra på söndag.

 RYGGA VÅRT SPELTIPS HOS NO ACCOUNT BET!

Twitter Facebook

Söndagens höjdpunkt! Det skriver säkerligen de flesta under på när vi kikar genom spelschemat i Allsvenskan den här dagen. Seriefinal trots allt, och en riktig tung batalj mellan två lag som imponerat stort under inledningen.

Ett mini-vägskäl är ändå vad vi har framför oss här på söndag. Det hör inte direkt till vanligheterna att Hammarby och Häcken infinner sig där uppe i tabellen, därför vore även en trea ett tungt statement för de båda lagen och den kan även komma att agera skjuts framöver. Rent mentalt och sportsligt är varken Hammarby eller Häcken ett Malmö FF och känslan säger därför att ett nederlag i en omstart kan komma att innebära ett större fall än just bara noll pinnar.

Det är med andra ord en otroligt viktig fight vi har framför oss här på söndag, att båda lagen inleder någorlunda avvaktande vore därför allt annat än en överraskning. Både Hammarby och Häcken är nöjda så länge det står 0-0, då är man båda med framöver och de kommer därför att sakta flytta fram positionerna under sista 45 istället. Speciellt hemmalaget Hammarby. Så en tät historia är att räkna med på Tele2.

Fint värde på BK Häcken

Swedberg och Lahdo har som bekant lämnat Hammarby för spel i Celta Vigo och AZ Alkmaar, vilket är två tunga tapp såklart. Ersättare kommer att plockas in men än så länge är det här verkligheten och det går därför inte att blunda för att Hammarby kliver in i höstsäsongen utan sin bästa målskytt i Swedberg. Det är ett stort avbräck.

Keeperna Abrahamsson missar söndagens möte på grund av avstängning. Resterande lirare är tillgängliga för spel för BK Häcken.

Med det sagt så förväntar vi alltså att se en tät kamp på Tele2 på söndag. Vi ser absolut inte Hammarby som självklara favoriter här, trots spel på hemmaplan. Därför tycker vi det finns alla anledningar att utnyttja det fina värdet på BK Häcken på söndag. De har lirat en match mindre än samtliga lag och infinner sig i topp, det är trevliga förutsättningar inför en sådan här viktig fight. Häcken kan lira på resultatet och har som bekant en Jeremejeff som gör mål på allt. Vi ska dessutom inte glömma att Hammarby avslutade vårsäsongen genom att bli nollade mot Värnamo. Noll pinnar i det mötet. Det väcker frågetecken såklart.

Dubbelchansen måste därför bara testas här till fina 1.87 gånger insatsen hos No Account Bet. En tät match i omstarten där Häcken får med sig minst ett kryss. Lycka till!

 RYGGA DITT SPEL HOS NO ACCOUNT BET – FÅ 2000 KR I BONUS!

Regler & Villkor gäller.

Oddsbonus: 100% upp till 500 kr + 100 free spins

Är du ännu inte kund hos Nordicbet? Då väntar en häftig bonus på upp till 500 kr + 100 free spins på dig.
Skapa ett konto här.

Speltips:

Speltips: X2
Odds: 1.87
Bolag: No Account Bet (2000 kr bonus)
Spelstopp: 15:00
TV: TV-tablå
Stream: Live Streaming

Jämför odds: