europatipset tips

Europatipset 28/6: Spelförslag, analys och tips till alla 13 matcher

Spelförslag till Europatipset tisdag vecka 26. Stor analys av hela kupongen, systemförslag och tips till alla 13 matcher.

✅ BONUSGUIDE: Vi listar marknadens bästa oddsbonusar – hämta din odds bonus här!

Twitter Facebook

Europatipset tips vecka 26 med en jackpot på 1 500 000 kronor! Gott och blandat den här tisdagen, svenska landslaget förbereder sig inför EM i sommar och Svenska Cupen rullar sakta men säkert igång med förkval. Dessutom drar slutspelet i Copa Libertadores igång. Med det sagt så klickar vi i vanlig ordning in ett 768 raders system med 8 halv- och 1 helgardering. Stor analys och spelförslag. Lycka till!

europatipset vecka 26

 TILL EUROPATIPSET!

1. Sverige – Brasilien, 1X

Sverige på väg mot publikrekord på Friends. 1X känns därför riktigt bra här när ny historia ska skrivas i Stockholm. Dessutom ett riktigt bra Sverige vi har att göra med – det räcker till minst ett kryss.

2. Halmstad – Trelleborg, 1X

Halmstad till runt 82% i omstarten av Superettan, en aning överstreckade är känslan. Vi utnyttjar värdet och plockar med det mittersta tecknet när ett svårslaget Trelleborg tittar förbi.

3. Jönköpings Södra – Örgryte, 1

Två lag som haft stora problem under inledningen men där Örgryte ändå sticker ut ordentligt i vår bok, Örgryte har ännu inte vunnit en match, 10 omgångar in. Ettan till runt 41% är superfin. Härlig spik! Vi testar.

4. Norrby – Östersund, 1X

Ytterligare en 1X-lösning men vi har samtidigt väldigt svårt att se att Östersund ska kunna åstadkomma någonting här, krysset är bra i omstarten men inte mer. 1X!

5. Lindome – GAIS, 2

Det skiljer 23 poäng lagen åt i Ettan efter 14 spelade omgångar och det sammanfattar läget väldigt bra, Svenska Cupen förvisso men här väljer vi trots sammanhanget det på förhand mest logiska tecknet. Tvåa.

6. IFK Lidingö – FC Stockholm Internazionale, X2

Lidingö lirade boll så sent som i söndags och ställs här mot ett FC Stockholm Internazionale som lirar i divisionen ovanför, dessutom ett FC Stockholm som fått vila i sex dagar. X2 känns bra. Skillnaden uppenbar.

7. CS Emelec – Atletico Mineiro, X2

Ecuador vs Brasilien i en åttondelsfinal i Copa Libertadores. Brasilien är bättre här, Atletico Mineiro är dessutom inne i en bra period med tre raka vinster och bör därför ha en god chans att undvika ett nederlag i match nummer ett av två. X2!

8. Corinthians – Boca Juniors, 1X2

Vi tar inga riskera i den här klassiska fighten, åttondelsfinal som sagt och vi räknar inte bort underdogen i Boca. Intressant värde och en helgardering är därför på sin plats.

9. Paranaense – Club Libertad, 1

Brasilien vs Paraguay. Fortsatt fokus på Copa Libertadores och här går vi på formen och hemmaplansfördelen, Paranaense kliver in här med tre raka vinster och är obesegrade i 11(!) raka matcher. Etta!

10. Danmark – Norge, 1X

Tät kamp så här på förhand där mycket väl allt kan hända, två intressanta landslag som ställs mot varandra här. Det finns muskler i båda läger men 1X ligger närmre till hands än X2. Vi testar.

11. Polen – Island, 1

Det polska landslaget är på uppgång och ett kvitto på det är att man mätte sig fint mot Norge i april månad, man föll bara med uddamålet på bortaplan och därför testar vi ettan i match nummer 11. 

12. FC Trollhättan – Vänersborgs FK, 1X

Stor skillnad här trots allt i ett Ettan-lag som infinner sig bland de fem främsta och ett Vänersborg som till vardags lirar i division 2 och infinner sig långt ner i tabellen. De har bara två lag under sig. Ettan given men krysset till runt 15% lockar i Svenska Cupen.

13. Säffle FF – Lidköpings FK, X2

Tät fight i Division 2, Norra Götaland så här på förhand, det skiljer bara fyra poäng lagen åt i tabellen men vi väljer Lidköpings FK på grund av den fina formen – fyra raka vinster är facit inför onsdagen. X2!

 TILL SVENSKA SPEL!

ODDS BONUS: 100% upp till 500 SEK

Är du ännu inte kund hos 888sport? Då väntar en välkomstbonus på dig, 100% upp till 500 SEK.
Hämta din bonus här!

Regler & Villkor gäller.

Europatipset tips:

Speltips: 768 raders system
Omsättning: Ändras
Bolag: Svenska Spel
Spelstopp: 18:29
TV: TV-tablå
Stream: Live streaming