speltips tipsmedoss kamil

Speltips Sverige – Brasilien 28/6: Förberedelserna inför EM igång

Sverige träningsspelar mot Brasilien inför EM i England. 11 dagar kvar till premiären mot de regerande mästarna Nederländerna!

 RYGGA VÅRT SPELTIPS HOS NO ACCOUNT BET!

Twitter Facebook

Ett mästerskap i England bara runt hörnet och vilket pådrag det har varit kring mästerskapet Sverige kliver in i den 9 juli, 21:00. Tuffaste tänkbara motstånd i premiären för de svenska damerna, de regerande mästarna Nederländerna väntar och det ska bli otroligt spännande att se det testet direkt i en premiär. Hur bra är Sverige? Kan de utmana favoriterna Spanien, England och just Nederländerna eller faller man ut tidigare? Det återstår såklart att se men vi ger Sverige väldigt goda chanser att gå hela vägen.

Vi minns väl alla OS 2021 förra sommaren, Sverige tog sig hela vägen till final men väl framme där blev det förlust mot Kanada efter straffar och det bekräftar någonstans vilken nivå det här svenska landslaget faktiskt håller. De är att räkna med i vår värld, de har sedan det där OS:et vunnit Algarve Cup och även säkrat en plats till VM i Australien/Nya Zeeland som liras under 2023.

Och här under tisdagen är det alltså en träningslandskamp som väntar för Sverige där publikrekordet kommer att slås på Friends. En fantastisk nyhet för damfotbollen och en jäkla boost för laget, det kommer vi inte från. Med trycket på läktarna så räknar vi med att Sverige tar tag i taktpinnen direkt från matchstart och här tycker vi ändå det finns en skillnad i att det ena laget, Sverige förbereder sig inför ett EM och det andra inte direkt har något framför sig. Brasilien har ett VM framför sig men det är fortsatt långt bort och den detaljen tror vi mycket väl kan komma att avgöra utfallet på tisdag.

Sverige vinner

Sverige kliver som väntat in som favoriter i tisdagens möte på Friends och vi kommer inte från att hemmaplansfördelen kommer att väga tungt här. Det är trots allt en fotbollsfest som väntar och trycket har i princip aldrig tidigare varit så här stort. Men med det tillkommer även en press och det är just den Sverige ska försöka hantera här. Favoritskapet kan vara klurigt.

Vi får 2.25 gånger insatsen för den raka ettan hos No Account Bet. Ett värde vi, trots att Brasilien är bra och kliver in utan någon som helst press, tycker måste testas då Sverige är ett lag att räkna med. Truppen består av världsklasspelare som representerar de bästa lagen i Europa och fokuset är 100-procentigt, lite annorlunda ser det som sagt ut för Brasilien, ett Brasilien som dessutom inte imponerat här på slutet. De har bara vunnit en av sina sex senaste matcher och den vinsten kom mot Ungern. Kryss mot Finland och förlust mot Danmark, bland annat. Addera därtill misslyckandet i OS där man föll bort direkt i slutspelet.

Med det sagt så tycker vi det finns tydliga anledningar att utnyttja det fina värdet på Sverige här, den raka ettan blir vårt speltips härifrån och den klickas som sagt in till 2.25x hos No Account Bet. Lycka till!

 RYGGA DITT SPEL HOS NO ACCOUNT BET – FÅ 2000 KR I BONUS!

Regler & Villkor gäller.

Oddsbonus: 100% upp till 500 kr + 100 free spins

Är du ännu inte kund hos Nordicbet? Då väntar en häftig bonus på upp till 500 kr + 100 free spins på dig.
Skapa ett konto här.

Speltips:

Speltips: 1
Odds: 2.25
Bolag: No Account Bet (2000 kr bonus)
Spelstopp: 18:30
TV: TV-tablå
Stream: Live Streaming

Jämför odds: