speltips tipsmedoss kamil

Speltips GIF Sundsvall – Malmö FF 1/7: De fortsätter att vinna

Tung, tung vinst senast för Malmö FF i derbyt och det öppnar upp för ytterligare en trepoängare. Malmö FF vinner på fredag.

 RYGGA VÅRT SPELTIPS HOS NO ACCOUNT BET!

Twitter Facebook

Malmö FF säkrade som bekant ett cupguld den 26 maj och har följt upp den bedriften genom att besegra Degerfors och här närmst Helsingborg efter ett sent avgörande i den 91:a matchminuten. Inte alls en bra match mot ett svagt Helsingborg förvisso, men den trean tror vi mycket väl kan visa sig vara en boost i och med sättet man vann på. 2-1 i den 91:a matchminuten öppnar upp för en bra Malmö FF-period framöver.

Vi alla är överens om att Malmö FF har det starkaste laget i serien och att de fortsatt, trots att de infinner sig bakom Häcken, AIK, DIF och Hammarby är favoriter till att vinna Allsvenskan 2022. Vi tror även det blir utfallet i vår bästa serie efter 30 spelade omgångar, för allt annat vore onekligen överraskande.

Malmö FF har i skrivande stund bara tre poäng upp till förstaplatsen vilket betyder att man alltså kliver upp på delad förstaplats vid vinst över Sundsvall, en ordentlig morot och man sätter även på så vis press på topplagen och Häcken är som bekant inte alls prövade i en sådan situation. Därför tror vi Malmö FF tar fredagens uppgift på största möjliga allvar och vi vet även att truppläget ser betydligt bättre ut sedan omstarten. Vi kan därför inte se de tappa pinnar i det här mötet.

Sundsvall för svaga

Omstarten var inte alls trevlig för Sundsvall som noterades för hela fem baklängesmål mot Djurgården på hemmaplan, ett resultat som dessvärre, för deras del bara bekräftar vad man erfarit under hela säsongsinledningen, att de inte räcker till.

För det hela är väldigt tydligt i vår värld i dagsläget, ju längre in på säsongen vi kommer, ju mörkare kommer det att se ut för det här gänget, det är vi helt övertygade om. Vi kan inte se en uppryckning från deras sida, de räcker helt enkelt inte till och därför räknar vi också med att Malmö FF vinner komfortabelt på fredag. Malmö vet vi har en uppryckning i sig, därför känns också asianmarknaden superintressant här då vi utgår från att Malmö, tydligt visar att de är steget större. 

Malmö FF (-1.5 asian handicap) till 1.92 gånger insatsen är taget alla dagar i veckan, en demonstration på klasskillnad räknar vi med att se och två mål ska Malmö FF kunna besegra ett motstånd av Sundsvalls kaliber med. No Account Bet står för oddset. 0-2. Lycka till!

 RYGGA DITT SPEL HOS NO ACCOUNT BET – FÅ 2000 KR I BONUS!

Regler & Villkor gäller.

Oddsbonus: 100% upp till 500 kr + 100 free spins

Är du ännu inte kund hos Nordicbet? Då väntar en häftig bonus på upp till 500 kr + 100 free spins på dig.
Skapa ett konto här.

Speltips:

Speltips: 2 (-1.5 asian handicap)
Odds: 1.92
Bolag: No Account Bet (2000 kr bonus)
Spelstopp: 19:00
TV: TV-tablå
Stream: Live Streaming

Jämför odds: