stryktipsforslag och analys

Stryktipset 2/7: Stryktipsförslag, analys och tips till alla 13 matcher

Stryktipsförslag och analys inför Stryktipset vecka 26. Noggrann genomgång av alla 13 matcher på kupongen.

✅ BONUSGUIDE: Vi listar marknadens bästa oddsbonusar – hämta din odds bonus här!

Twitter Facebook

Stryktipset tips vecka 26 med en jackpot på 10 000 000 kr! Ensam vinnare är garanterad 10 miljoner. Veckans Stryktipset med fotboll från Allsvenskan, Superettan, förkvalet till Svenska Cupen och Norge! En härlig mix och en stor utmaning där förkvalet minst sagt är klurigt. Vi klickar i vanlig ordning in ett 768 raders system med 8 halv- och 1 helgardering. Stor analys och såklart ett spelförslag. Lycka till!

stryktipset vecka 26

 TILL STRYKTIPSET!

1. Helsingborg – Kalmar, X2

Helsingborg föll sent mot Malmö FF i omstarten och trots att man stod upp bra mot de regerande mästarna så var det en minst sagt ordentlig smäll. 2-1 i den 91:a matchminuten. Den blir svår att återhämta sig från, det blir nytt poängtapp på lördag. X2.

2. Öster – Skövde, X2

Tydlig favorit i Öster men Skövde har varit stabila under säsongsinledningen och är att räkna med. Blott tre förluster har det blivit. Vi testar X2 och håller en extra tumme för en bortavinst.

3. Friska Viljor – Hudiksvall, 1

Division 2 vs division 2 i Svenska Cupens förkval. Det är svårt att blunda för Friska Viljors otroligt form inför lördagens möte, åtta raka vinster är facit och på dessa matcher har man dessutom noterats för 22 mål. Spiken lockar till runt 45%.

4. Huddinge – Hammarby TFF, 2

Huddinge kämpar på i botten av tabellen i Division 2 Södra Svealand och har bara vunnit en av sina sju senaste matcher inför mötet mot Hammarby TFF. Skillnaden tydlig i vår bok, trots förkval i Svenska Cupen så räknar vi med att Hammarby, tydligt kliver ut här som det bättre laget. Spiken är mycket spännande.

5. Hässleholms IF – Eskilsminne, X2

Fortsatt förkval till Svenska Cupen och såklart är det en utmaning, speciellt när två lag från samma division möts. Vi väljer dock att gå på formen och där sticker gästerna ut kraftigt, de toppar dessutom sin serie och jagar en tredje raka vinst på lördag. X2 känns bra.

6. Karlbergs BK – Vasalund, 1 2

Vasalund till runt 32% är taget alla dagar i veckan i och med nivåskillnaden men vi testar även ettan här då Karlbergs BK är svårslagna på hemmaplan, de har förlorat noll matcher på Stadshagen IP i år. Gaffel i förkvalet!

7. Trosa-Vagnhärad – Nyköpings BIS, X2

Lagen lirar till vardags i samma serie där skillnaden är markant, Vagnhärads SK agerar nästjumbo i Division 2 Södra Svealand och har bara vunnit 1 av sina 14 inledande fighter. Nyköping har förstaplatsen inom räckhåll. X2 bör räcka gott här i förkvalet.

8. Österåker – Sollentuna, 1X2

Österåker lirar till vardags i divisionen under Sollentuna men kan mycket väl, av farten kliva in här och vinna. De har noterats för fem raka vinster och kan inte räknas bort. Vi väljer att plocka med samtliga tecken i match nummer 8.

9. Odds BK – Bodö/Glimt, 2

Bodö/Glimt har äntligen hamnat rätt igen efter en svag start i Eliteserien och noterats för tre raka vinster inför lördagens möte mot Odds BK. Skillnaden är tydlig i vår bok, vi väljer spiken och Bodö/Glimt.

10. Djurgården – Hammarby, 1X

Stockholmsderby där vi håller Djurgården snäppet högre, de är ramstarkare och mer pålitliga när de mår bra och vinsten i omstarten tror vi bara betyder att DIF nu är på rätt spår – siktet är inställt på förstaplatsen. 1X räcker väl trots Hammarbys upphämtning mot Häcken.

11. Häcken – Elfsborg, 1 2

Häcken toppar Allsvenskan och har en glödhet Alexander Jeremejeff i laget. Därav ettan. Men Elfsborg är Elfsborg, vi väljer därför gaffeln och kan mycket väl se Elfsborg vinna här på Bravida.

12. IFK Norrköping – Sirius, 1

Noll vinster på de tre senaste omgångarna för Norrköping i Allsvenskan, de är dock svårslagna här på hemmaplan och bör ha goda chanser att vinna. Sirius föll tungt i omstarten. Ettan testas.

13. Varberg – IFK Värnamo, 1X

Två storförluster på raken är facit för Varberg men de ska varken kunna besegra Elfsborg eller Djurgården, utan här går man tillbaka till grunderna igen och då bör man en god chans att plocka poäng mot ett motstånd av Värnamos kaliber. Minst en pinne! 1X.

 TILL SVENSKA SPEL!

Hämta hem 3000 kronor i välkomstbonus

Är du ännu inte kund hos Snabbare? Då kan du plocka hem en bonus till ett värde av 3000 kronor.
Skapa ett konto här.

Regler & Villkor gäller.

Spelförslag Stryktipset:

Speltips: 768 raders system
Omsättning: Ändras
Bolag: Svenska Spel
Spelstopp: 15:59
TV: TV-tablå
Stream: Live streaming