europatipset tips

Europatipset 3/7: Spelförslag, analys och tips till alla 13 matcher

Spelförslag till Europatipset söndag vecka 26. Stor analys av hela kupongen, systemförslag och tips till alla 13 matcher.

✅ BONUSGUIDE: Vi listar marknadens bästa oddsbonusar – hämta din odds bonus här!

Twitter Facebook

Europatipset tips vecka 26 med stort fokus på svensk- och norsk fotboll. Allsvenskan, Superettan, förkval till Svenska Cupen och Norge & Island! Vi bjuder i vanlig ordning på en stor analys och tips till alla 13 matcher. Spelförslaget finner ni här nedanför. Stort lycka till!

europatipset spelförslag vecka 26

 TILL EUROPATIPSET!

1. Djurgården – Hammarby, 1X

Stockholmsderby och i vanlig ordning en öppen tillställning så här på förhand, vi håller dock Djurgården snäppet högre och räknar med att de tuffar på efter vinsten i omstarten. Det var exakt vad de behövde. 1X räcker.

2. Häcken – Elfsborg, 1 2

Det vore inte alls överraskande att se Elfsborg vinna här på Bravida, därav är gaffeln är fint alternativ i en match gästerna måste vinna för att haka på i toppen. Häcken kan vi samtidigt inte räkna bort. Etta! Tvåa!

3. Norrköping – Sirius, 1X

Två raka förluster och sex insläppta är facit för Sirius inför söndagen, vi håller Peking snäppet högre trots att de inte har imponerat. 1X känns bra här på PlatinumCars Arena.

4. Varberg – IFK Värnamo, 1X

Tät tillställning i Varberg, vi kommer inte från att det luktar kryss på mils avstånd och hemmaplansfördelen får oss att välja Varberg. Vi kan inte se att 1X missar här, Varberg går tillbaka till grunderna och plockar minst en pinne.

5. AFC Eskilstuna – Brommapojkarna, 1X

Både Eskilstuna och BP står på 18 poäng inför omgång 12, tät tillställning är att vänta men Eskilstunas hemmafacit är bra (fyra av sex vinster) och ettan är därför intressant. Vi går emot favoriten. 1X!

6. Ham-Kam – Molde, 2

Generöst motstånd väntar tabelltvåan Molde på söndag, de har förstaplatsen i sina egna händer och är minst två steg större här. Det blir vinst, trots spel på bortaplan. Ham-Kam räcker inte till. Tvåa!

7. Kristiansund – Lilleström, X2

Det är ingen hemlighet att Lilleström har överpresterat under inledningen, de föll för första gången i den senaste omgången och det öppnar upp för fler tapp. Vi tar med krysset trots spel mot tabelljumbon. X2!

8. Sarpsborg – Sandefjord, 1

Tydligt favoritskap och tecknet sparas här, Sarpsborg är det bättre laget och lirar på hemmaplan – vi kan inte se Sandefjord vinna det här mötet. Etta!

9. Viking – Rosenborg, 1X

Viking har inlett säsongen fint och är seriens andra starkaste lag på hemmaplan, fyra vinster av sju möjliga och blott en förlust på kontot – vi väljer deras sida mot storklubben Rosenborg (bara fem lag har presterat sämre än dem på resande fot). 1X!

10. Ålesund – Strömsgodset, 2

Tvåan till runt 45% är ett härligt drag i match nummer 10, Strömsgodset besegrade tabellettan Lilleström med 3-0 i den senaste omgången och den trean ger kraft.

11. Mjöndalen – Stabaek, 1X2

Svår match i andradivisionen där toppmöte väntar, svag form i hemmalägret öppnar upp för Stabaek men vi kan samtidigt inte räkna bort Mjöndalen. En given helgardering i vår värld.

12. IFK Luleå – Umeå FC, X2

Förkval till Svenska Cupen. Division 2 vs Division 1 när Luleå och Umeå drabbar samman, vi väljer klassen och tycker X2 känns stabilt här. Minst kryss för Umeå FC.

13. Keflavik – Fram Reykjavik, 1

Tydlig favoritskap men en på förhand tät kamp, vilket får ettan att kännas lite skakig. Hemmaplansfördelen väger dock tungt här och risker behöver tas. Vi testar ettan till runt 70%.

 TILL SVENSKA SPEL!

ODDS BONUS: 100% upp till 500 SEK

Är du ännu inte kund hos 888sport? Då väntar en välkomstbonus på dig, 100% upp till 500 SEK.
Hämta din bonus här!

Regler & Villkor gäller.

Europatipset tips:

Speltips: 768 raders system
Omsättning: Ändras
Bolag: Svenska Spel
Spelstopp: 14:59
TV: TV-tablå
Stream: Live streaming