speltips tipsmedoss kamil

Speltips Djurgårdens IF – Hammarby IF 3/7: Stockholmsderby!

Speltips, odds och allt inför söndagens möte mellan Djurgården och Hammarby den 3 juli. Matchstart: 15:00.

 RYGGA VÅRT SPELTIPS HOS NO ACCOUNT BET!

Twitter Facebook

Noll poäng skiljer Djurgården och Hammarby åt inför omgång 13 och det gör söndagens derby till ett av de hetaste på väldigt lång tid. En otroligt viktig fight mellan två rivaler som vill undvika förlust till varje pris och den detaljen tror vi talar lite extra för Djurgården här på Tele2.

Djurgården infinner sig, utan att ha imponerat på en delad tredjeplats i tabellen och det tycker vi sticker ut, det har varit väldigt tydligt att de, under hela säsongsinledningen har betydligt mer i sig och att det egentligen bara är en tidsfråga innan de placerar sig på en högre och jämnare nivå. Det är i vår värld en bekräftelse på att DIF är ett garanterat top 3 lag i Allsvenskan framför exempelvis just Hammarby och därför har vi väldigt svårt att se att Djurgården inte ska infinna sig före Bajen efter 30 spelade omgångar.

Djurgården fick som bekant bästa möjliga start på omstarten i Allsvenskan när de gjorde historien kort med Sundsvall och även fastän motståndet var blekt, så är det just en trepoängare och en positiv insats i omstarten de tar med sig. Ingenting annat. De entrar därför derbyt med en rejäl fart och ett stort självförtorende, och något säger oss att det Djurgården besegrar ett Hammarby under dessa spännande omständigheter.

Frågetecken hos Hammarby

Swedberg och Lahdo har som bekant lämnat Hammarby och utöver det saknas avstängde Fenger på söndag, Magyar ser dessutom att missa matchen på grund av en känning. Angående de förstnämnda så kan vi inte annat än att utgå från att deras egenskaper kommer att saknas, offensiven kommer att få sig ett slag och därför är vi heller inte helt säkra på att Hammarby lyckas bibehålla en top 3 placering enda in i omgång 30. Fenger är otroligt viktig, det vet vi också. Det är ett stort avbräck och ett avbräck som vi tror kan komma att bli avgörande för Bajen i ett derby som det här.

Hammarby är i vår värld det mindre pålitligare laget här och det får en investering i Djurgården att kännas bra, vi tycker deras vinst i omstarten är tillräckligt av anledning här då de tydliga steppade upp. Dessutom föll Malmö FF här närmst igen vilket öppnar upp för DIF, de vet vad som krävs för att vinna Allsvenskan och det tror vi blir tydligt på söndag. DIF spänner musklerna.

Vi klickar in den raka ettan och gör det till fina 2.30 gånger insatsen hos No Account Bet. 2-1!

 RYGGA DITT SPEL HOS NO ACCOUNT BET – FÅ 2000 KR I BONUS!

Regler & Villkor gäller.

Oddsbonus: 100% upp till 500 kr + 100 free spins

Är du ännu inte kund hos Nordicbet? Då väntar en häftig bonus på upp till 500 kr + 100 free spins på dig.
Skapa ett konto här.

Speltips:

Speltips: 1
Odds: 2.30
Bolag: No Account Bet (2000 kr bonus)
Spelstopp: 15:00
TV: TV-tablå
Stream: Live Streaming

Jämför odds: