europatipset tips

Europatipset 23/6: Spelförslag, analys och tips till alla 13 matcher

Spelförslag till Europatipset torsdag vecka 25. Stor analys av hela kupongen, systemförslag och tips till alla 13 matcher.

✅ BONUSGUIDE: Vi listar marknadens bästa oddsbonusar – hämta din odds bonus här!

Twitter Facebook

Europatipset tips vecka 25 med svensk fotboll i fokus! Det är som bekant inte Allsvenskan och Superettan som rullar nu utan kupongen fylls på med fotbollsmatcher från de lägre divisionerna. Division 1 och 2! Utöver det en fight från Island som får plats på kupongen. En småknepig kupong, minst sagt. Vi har dock snickrat fram en fin rad som känns riktigt trevlig. Vi klickar i vanlig ordning in ett 768 raders system med 8 halv- och 1 helgardering. Lycka till!

europatipset vecka 25

 TILL EUROPATIPSET!

1. Ljungskile – GAIS, X2

Seriefinal i Ettan Södra där GAIS är knappa favoriter, vi väljer även att gå på det spåret då GAIS varit otroligt fina så här långt. 9 vinster 13 möjliga lyder facit och krysset får de med sig härifrån. Tät kamp. 1-1 eller 1-2.

2. BK Olympic – Oddevold, 1X

Hemmaplansfördelen avgör den här på förhand täta fighten, det skiljer inte alls många poäng lagen åt i tabellen och därför är 1X-lösningen trevlig här när ett hemmastarkt Olympic agerar värd. Minst kryss! 1X.

3. Lindome – FC Trollhättan, 2

Lindome har förlorat 9 av 13 matcher så här långt och infinner sig hela 12 poäng bakom FC Trollhättan, det säger en del om skillnaden på förhand och därför är tvåan även det bästa alternativet i vår bok. En okej spik till runt 60%.

4. Oskarshamn – Åtvidaberg, 1X

Bottenfight där vi landar i 1X av en tydlig anledning, Åtvidaberg har vunnit 1 av 13 matcher så här långt och Oskarshamn är dessutom snäppet vassare. Det är två detaljer som får 1X att kännas bra, trots ångestmötet här. Kan bli tight.

5. BK Forward – Vasalund, 2

Nästjumbon BK Forward har det inte alls lätt just nu och 9 förluster är alltså redan facit, 13 omgångar in. Det är alldeles för dåligt såklart och därför spikar vi också gästerna till runt 70% – klasskillnad.

6. Gefle IF – Haninge, 1

Gefle agerar tabelltvåa i Ettan Norra och gör det med resultatraden 8-2-3, +10. En väldigt fin rad i jämförelse med hur det ser ut för Haninge efter 13 spelade omgångar, Haninge har vunnit fem matcher och är det sämre laget här. Ettan testas.

7. Hammarby TFF – IF Sylvia, 1 2

Sylvia har tappat poäng i hälften av sina matcher på bortaplan, Hammarby TFF till runt 25% är därför superintressant i match nummer 7. Vi testar. Gaffeln ett bra alternativ när ett, trots allt bättre Sylvia går för trean.

8. Friska Viljor FC – Gottne IF, 1X

Friska Viljor har plockat 13 av 15 möjliga poäng på hemmaplan och agerar tabelltrea i Division 2 Norrland, addera därtill att de har matchen mindre spelad än tabelltvåan och två matcher färre än tabellettan. Ettan + krysset ska räcka i den här sexpoängsfighten.

9. Skiljebo SK – IFK Uppsala, 1

Det ska mycket till om IFK Uppsala ska kunna fälla Skiljebo här på resande fot, hemmalaget infinner sig på en tredjeplats i tabellen och har fyra vinster i bagaget, addera därtill att Skiljebo gjort fyra(!) mål i tre av sina fyra senaste matcher – totalt 13 på de 4 senaste. De fullständigt flyger fram. Etta!

10. IFK Hässleholm – Eslövs BK, 1X2

Ett kraftigt överstreckat IFK Hässleholm (ettan till runt 86% i dagsläget)! Det måste utnyttjas. Visst, det skiljer en nivå lagen åt men Eslövs BK har trots allt vunnit matcher på bortaplan och Hässleholm har bara noterats för en ynka seger på de fem senaste omgångarna. Sex insläppta på de två senaste dessutom. Vi testar helgarderingen här.

11. Nosaby IF – Kristianstad FC, X2

Det skiljer 10 poäng lagen åt i tabellen efter 13 spelade omgångar, det tycker vi säger en del om skillnaden och känner oss därför även väldigt trygga med X2-lösningen i match nummer 11 – Kristianstad undviker ett nederlag på torsdag.

12. Karlslund IF HFK – IK Gauthiod, X2

Tabellettan IK Gauthiod studsade tillbaka med besked efter två raka förluster senast och satte dit sex baljor mot Herrestards AIF. De förlorar inte direkt igen, speciellt inte mot Karlsund. X2 känns bra!

13. Breidablik Kopavogur – KR Reykjavik, 1X

Breidablik infinner sig i topp av tabellen här i Island och gör det tack vare åtta vinster av nio möjliga, +16 i målskillnad dessutom, vi utgår därför från ettan här i match nummer 13 och adderar till krysset i och med gästernas starka form. Kan bli en tät match. 1X.

 TILL SVENSKA SPEL!

ODDS BONUS: 100% upp till 500 SEK

Är du ännu inte kund hos 888sport? Då väntar en välkomstbonus på dig, 100% upp till 500 SEK.
Hämta din bonus här!

Regler & Villkor gäller.

Europatipset tips:

Speltips: 768 raders system
Omsättning: Ändras
Bolag: Svenska Spel
Spelstopp: 18:59
TV: TV-tablå
Stream: Live streaming