europatipset tips

Europatipset 19/6: Spelförslag, analys och tips till alla 13 matcher

Spelförslag till Europatipset söndag vecka 24. Stor analys av hela kupongen, systemförslag och tips till alla 13 matcher.

✅ BONUSGUIDE: Vi listar marknadens bästa oddsbonusar – hämta din odds bonus här!

Twitter Facebook

Europatipset tips vecka 24 med fotboll från Spanien, Sverige, Norge och USA! Playoff, Damallsvenskan och MLS, bland annat. Vi klickar i vanlig ordning in ett 768 raders system med 8 halv- och 1 helgardering. Spelförslag och en noggrann analys av hela kupongen. Lycka till!

europatipset vecka 24

 TILL EUROPATIPSET!

1. Tenerife – Girona, 1X

LaLiga-kval. Ett 0-0-resultat i Girona i det första mötet öppnar upp för Tenerife i avgörandet på ön, hemmaplansfördelen väger som bekant alltid tungt och 1X känns därför bra i match nummer 1. Vi blundar för det fina värdet på Girona.

2. IFK Kalmar – Djurgården, 2

Skillnaden tydlig i vår bok där botten är alldeles för svag för att kunna hota top 9. DIF står på 19 poäng och har 10 poäng ner till Kalmar, som bara infinner sig två placeringar efter. Ett markant gap. Tvåan klickas in.

3. Vittsjö – KIF Örebro, 1

Örebro har förlorat sex av sju bortamatcher den här säsongen och ställs mot ett betydligt bättre fotbollslag i Vittsjö på söndag. Vittsjö besegrade topplaget Häcken här närmst och ställs dessutom mot ett Örebro som förlorat tre raka fighter. Given etta.

4. Lilleström – Rosenborg, X2

Lilleström har tagit hela Norge med storm och toppar den norska ligan med resultatraden 7-3-0. En nästan perfekt start på säsongen men Rosenborg är tuffa, de har bara förlorat en match i år och därför är X2 en spännande lösning – till 24- respektive 26%. Vi testar!

5. Odds BK – Molde, X2

Det är svårt att blunda för kvalitén och formen hos detta Molde, de har vunnit sex raka matcher sett till alla tävlingar och gjort 14 mål.  Andraplatsen är intakt, Molde är som vi vet ett av Norges bästa lag och därför känner vi oss väldigt trygga med X2 här.

6. Tromsö IL – Haugesund, 1X

Tromsö har undvikit ett nederlag i sex raka matcher och ställs mot bottenlaget Haugesund på söndag, ettan är därför given. Krysset måste dock med, Tromsö har bara vunnit två av nio matcher den här säsongen. Tät drabbning.

7. Viking – Sandefjord, 1

Viking är med i toppen av tabellen och är fortfarande obesegrade på hemmaplan i år, ettan given här när de ställs mot ett klart sämre motstånd i Sandefjord – gästerna har förlorat tre av sina fyra senaste matcher (10 insläppta). Klasskillnad.

8. Ålesund – Vålerenga, 1X

Vålerenga står på fem förluster av sex möjliga på resande fot och det är en statistik svår att blunda för, vi räknar med att de får problem på nytt på söndag. 1X känns bra när Ålesund agerar värd.

9. FK Jerv – Ham-Kam, 1X2

Alla tecken. Varken FK Jerv eller Ham-Kam går att lita på i dagsläget och mötet känns därför vidöppet, FK Jerv har fyra raka torsk och Ham-Kam tre raka poängtapp. Inga risker tas. 1X2.

10. Haninge – Team TG, 1X

Spännande värde på tabelljumbon Team TG på söndag, krysset till runt 10% måste testas då Haninge är allt annat än en garanti – de har förlorat tre raka matcher inför det här mötet. 1X!

11. Atlanta United – Inter Miami, 1X

Atalanta har fått en svag start på säsongen och är en besvikelse i år, de är dock i grund och botten det bättre laget här, Inter Miami vet vi är en ny klubb som fortsatt tillhör bottenskaran i MLS. Hemmaplansfördelen fäller avgörandet. 1X.

12. Nashville – Sporting Kansas City, 1

Nästjumbon Kansas City har förlorat 9 av 16 matcher den här säsongen och har noterats för två raka torsk inför söndagen. Addera därtill en resultatrad som lyder 0-2-5 på bortaplan. Ettan given här när pigga Nashville agerar värd. Oavsett system.

13. New York City – Colorado Rapids, 1X

Tabelltvåan New York City är en befogad favorit i det här mötet, 11 raka matcher utan ett nederlag och 6 raka vinster är facit inför söndagen. Klasskillnad, 1X räcker gott när ett bortasvagt Rapids tittar förbi.

 TILL SVENSKA SPEL!

ODDS BONUS: 100% upp till 500 SEK

Är du ännu inte kund hos 888sport? Då väntar en välkomstbonus på dig, 100% upp till 500 SEK.
Hämta din bonus här!

Regler & Villkor gäller.

Europatipset tips:

Speltips: 768 raders system
Omsättning: Ändras
Bolag: Svenska Spel
Spelstopp: 14:59
TV: TV-tablå
Stream: Live streaming