stryktipsforslag och analys

Stryktipset 18/6: Stryktipsförslag, analys och tips till alla 13 matcher

Stryktipsförslag och analys inför Stryktipset vecka 24. Noggrann genomgång av alla 13 matcher på kupongen.

✅ BONUSGUIDE: Vi listar marknadens bästa oddsbonusar – hämta din odds bonus här!

Twitter Facebook

Stryktipset tips vecka 24 med stort fokus på svensk fotboll! Division 1 är det som gäller och vi fyller på med matcher från Norge och Finland. I vanlig ordning bjuder vi på en stor analys, spelförslag och tips till alla 13 matcher. Stort lycka till!

stryktipset vecka 24

 TILL STRYKTIPSET!

1. GAIS – Vänersborgs IF, 1

Tabellettan GAIS till runt 56% är taget alla dagar i veckan, skillnaden tydlig och värdet på Vänersborg inte allt för spännande. GAIS har vunnit fem av sju hemmamatcher och är fortsatt obesegrade här. Spik!

2. IK Oddevold – Torns IF, 1X

Torns IF har det inte lätt på resande fot där de endast vid ett tillfälle i år har undvikit ett poängtapp, vi kan därför inte annat än att klicka in tabelltrean Oddevold. Krysset plockas dock med till runt 20%. Hemmalaget är ingen garanti.

3. FC Trollhättan – BK Olympic, X2

Tät drabbning där det endast skiljer ett poäng lagen åt i tabellen inför lördagen, värdet blir därför avgörande för oss, vi väljer gästernas sida och trycker in tvåan till runt 28% – Olympic är fortsatt obesegrade på bortaplan. Men krysset måste med.

4. Åtvidaberg – Lindome GIF, 1X

Hemmaplansfördelen får bli detaljen som fäller avgörandet för oss, ångestmöte deluxe där två formsvaga gäng ställs mot varandra. Svårt. 1X känns okej.

5. Ängelholms FF – Oskarshamn, 1X

Tuff start på säsongen för Oskarshamn som bara vunnit 3 av sina 12 inledande fighter, -11 i målskillnad dessutom och addera därtill två raka förluster där man även blivit nollade i båda matcherna. 1X känns därför bra när Ängelholm agerar hemmalag.

6. BK Forward – Sandviken, 2

Tabelletta och det starkaste laget i Ettan Norra, Sandviken mår riktigt bra och sticker ut med sin otroligt fina målskillnad (+18). Formen är dessutom bra, 3-0-vinst över Karlstad senast och därför tycker vi det räcker med tvåan när de ställs mot nästjumbon BK Forward. Ny stabil trea!

7. FC Stockholm Internazionale – IF Karlstad, X2

Det har blivit blott ett poäng på de fyra senaste omgångarna för FC Stockholm Internazionale, de har dessutom bara vunnit 4 av 12 matcher i år vilket får X2-lösningen att kännas bra i match nummer 7. Svårighetsgraden sänks ordentligt för Karlstad som föll mot tabellettan Sandviken senast.

8. Vasalund – Gefle IF, 1X2

Otroligt fin form på Vasalund inför lördagen men Gefle är otroligt svårslagna de också och infinner sig dessutom på en andraplats i tabellen med resultatraden 7-2-3. Ett starkt gäng. Och en vidöppen tillställning här. Samtliga tecken!

9. Sarpsborg – Strömsgodset, 1X

Ny knepig tillställning där en helgardering vore skön att nyttja. Den lyxen har vi dock inte och väljer att gå på hemmaplansfördelen, 1X känns okej trots den fina formen på gästerna. Det blir en tät historia det här.

10. Kristiansund BK – Bodö/Glimt, 2

Bodö/Glimt har halkat efter ordentligt i jakten på topplatserna men har fortsatt kvalité i truppen, vi räknar med att de tar sig i kragen och bättre än Kristiansund är man. Tvåa!

11. HJK Helsingfors – AC Oulu, 1

Det skiljer 11 poäng de här två lagen åt så här tidigt in på säsongen 2022 och det säger allt, hemmaplansfördel för HJK dessutom – det får spiken att kännas superbra. Etta!

12. Ilves – FC Lahti, 1X

Ilves är ingen garanti på något sätt men ställs här mot ett klart sämre motstånd i Lahti, 1X känns därför väldigt bra i match nummer 12 – det blir ett nytt poängtapp för FC Lahti (2 vinster 10 omgångar in).

13. Seinajoen JK – Inter Åbo, X2

Seinajoen och Inter Åbo ställdes mot varandra så sent som i måndags, då i cupspelet här i Finland i en match som slutade 1-1 (Inter Åbo vann sedan efter straffar). Nytt möte mellan lagen på lördag, samma plats är det som gäller och vi tror på gästerna – de löser minst ett kryss igen. Psykologiska övertaget!

 TILL SVENSKA SPEL!

Hämta hem 2000 kronor i välkomstbonus

Är du ännu inte kund hos Snabbare? Då kan du plocka hem en bonus till ett värde av 2000 kronor.
Skapa ett konto här.

Regler & Villkor gäller.

Spelförslag Stryktipset:

Speltips: 768 raders system
Omsättning: Ändras
Bolag: Svenska Spel
Spelstopp: 15:59
TV: TV-tablå
Stream: Live streaming