speltips tipsmedoss kamil

Speltips Polen – Belgien 14/6: Värdet på gästerna måste utnyttjas

Polen må ha säkrat fyra poäng i Nations League efter tre spelade omgångar men det är inte en helt rättvis bild. Belgien minst två klasser bättre.

 RYGGA VÅRT SPELTIPS HOS EXPEKT!

Twitter Facebook

Polen är ett otroligt oberäkneligt gäng och har så varit under egentligen de senaste fyra, fem åren. Visst, de har gått starkt i de olika kvalen men har egentligen inte bjudit på några större bedrifter sedan EM 2016. Ständigt har man snarare varit en besvikelse i VM och EM, det är som att man rent mentalt inte har det som krävs för att prestera på den stora scenen och då är känslan dessutom att Polen är på väg ner i dagsläget.

Robert Lewandowski blir inte yngre och nästa generation är långt från samma klass som en Lewy eller Kuba. Zielinski blir även han äldre och Piatek och Milik är för svaga. Det är känslan när man tittar närmre på det här landslaget, att det inte riktigt kommer att vara Polen från tre fyra år tilllbaka här framöver, utan ett betydligt svagare landslag. Att Krychowiak och Glik fortsatt finns med i en elva säger allt om hur lite tränaren litar på de yngre förmågorna.

Riktigt det vi är inne på här ovanför återspeglar sig inte i gruppläget i Grupp A4. Polen har samlat på sig fyra poäng efter tre spelade omgångar och kommer närmst från ett kryss mot Nederländerna, det ser snarare väldigt bra ut för Polen, ett Polen vi alltså kritiserar starkt. Men det är i princip ett mirakel att Polen faktiskt plockade poäng mot Nederländerna senast, vi såg samtliga 90 minuter och det hade mycket väl kunnat sluta som det gjorde mot Belgien. Belgien slog Polen med 6-1 i matchen innan. Polens vinst över Wales i Nations League-premiären ska även den lyftas, Wales förberedde sig under tidpunkten för sitt avgörande playoff-möte mot Ukraina och vilade i princip alla sina bästa spelare. Polen ställde samtidigt upp med starkaste möjliga lag och vann bara med uddamålet.

Oddset måste testas

Att en belgisk vinst på tisdagskvällen betalar hela 2.20 gånger insatsen är väldigt svårt att förstå, precis som vi tidigare lyfter slog Belgien det här polska landslaget med 6-1 så sent som i onsdags. Och då startade alltså Polen med sitt starkaste möjliga lag. Lewy fanns med. Zielinski fanns även han med och Bednarek och Glik bildade mittlås.

Belgien behöver dessutom vinna på tisdag, de står på fyra poäng precis som polackerna och har Nederländerna tre poäng ovanför sig. Det är inte så att de stuckit iväg och kommer att slappna av här, utan snarare tvärtom, Belgien går för ytterligare tre pinnar och kommer att göra det med ett starkt lag på banan.

Vi kan därför inte annat än att utnyttja det fantastiska värdet på Belgien, i vår bok är de två klasser bättre än Polen och bör därför även vinna det här mötet relativt tryggt här i Warszawa. Vi klickar in den raka tvåan till fina 2.20 gånger degen hos spelbolaget Expekt.

 RYGGA DITT SPEL HOS EXPEKT – FÅ 1500 KR I FREEBET!

Regler & Villkor gäller.

Oddsbonus: 100% upp till 1000 kr

Är du ännu inte kund hos ComeOn? Då väntar en trevlig bonus på upp till 1000 kr på dig.
Skapa ett konto här.

Speltips:

Speltips: 2
Odds: 2.20
Bolag: Expekt (1500 kr freebet)
Spelstopp: 20:45
TV: TV-tablå
Stream: Live Streaming

Jämför odds: