speltips tipsmedoss kamil

Speltips England – Ungern 14/6: Kliver in i semestern med positiv känsla

Uppryckning krävs från Englands sida i den sista omgången innan semestern. Noll vinster tre omgångar in är inte okej.

 RYGGA VÅRT SPELTIPS HOS NO ACCOUNT BET!

Twitter Facebook

England har förlorat mot Ungern och spelat oavgjort mot Tyskland och Italien, de två sistnämnda tuffa motstånd såklart men trots det så är det bara att konstatera att det är underkänt för ett lag av Englands kaliber. Det vore annorlunda om de besegrade Ungern i premiären såklart.

Det återstår inte alls många matcher innan det är dags för VM i Qatar för det här engelska landslaget, man har alltså Ungern här på tisdag, sedan Italien och Tyskland i september och sedan väntar alltså Iran den 21 november i VM-premiären. Tre matcher. Det är därför upp till bevis här och här hemma i England bör man kunna växla upp inför semestern och ta revansch på Ungern. Allt annat är uruselt, noll vinster på fyra matcher vore ett katastrofalt utfall trots allt.

Det ska nämnas att Ungern är ett småknepigt motstånd, men inte mycket mer än så. Deras poängskörd (poäng i två av tre matcher) beror till stor del på de andra lagen och inte de själv, jättarna har haft svårigheter med att hitta motivationen och det kommer vi inte från. Med all respekt för Ungern. Det skiljer minst två klasser England och Ungern åt.

England växlar upp

Vi behöver inte gå närmre in på Englands trupp egentligen, utan vi alla är väl medvetna om vilka lirare som representerar det här landet. Det är i princip världsspelare på varje position men även lirare som har otroligt fina säsonger bakom sig. Formstarka lirare, som – om de vill – kan få hål på det här Ungern flera gånger om och vinna det här tryggt.

Och just en sådan insats tror vi alltså England har i i sig på tisdag, vi har väldigt svårt att se att man ska kunna acceptera det faktum att man inte vinner en enda match under en landslagssamling som består av fyra fighter. Att vinna matcher är viktigt, även att lämna landslagssamlingen med en positiv känsla är detta, och det gör man genom att plocka tre pinnar mot Ungern. Något man bör prioritera och inte underskatta.

Vi klickar in England (-1.5 asian handicap) till godkända 1.85 gånger insatsen hos No Account Bet. 2-0! Lycka till.

 RYGGA DITT SPEL HOS NO ACCOUNT BET – FÅ 2000 KR I BONUS!

Regler & Villkor gäller.

Oddsbonus: 100% upp till 500 kr + 100 free spins

Är du ännu inte kund hos Nordicbet? Då väntar en häftig bonus på upp till 500 kr + 100 free spins på dig.
Skapa ett konto här.

Speltips:

Speltips: 1 (-1.5 asian handicap)
Odds: 1.85
Bolag: No Account Bet (2000 kr bonus)
Spelstopp: 20:45
TV: TV-tablå
Stream: Live Streaming

Jämför odds: