europatipset tips

Europatipset 14/6: Spelförslag, analys och tips till alla 13 matcher

Spelförslag till Europatipset tisdag vecka 24. Stor analys av hela kupongen, systemförslag och tips till alla 13 matcher.

✅ BONUSGUIDE: Vi listar marknadens bästa oddsbonusar – hämta din odds bonus här!

Twitter Facebook

Europatipset tips vecka 24 fortsatt med stort fokus på UEFA Nations League, som dock är inne i sin sista omgång. Tisdagen är sista speldagen för tävlingen. Utöver det, VM-playoff på andra sidan Atlanten, MLS men även svensk fotboll – Täby FK ställs mot Örebro Syrianska i Ettan! Med det sagt så presenterar vi här nedanför i vanlig ordning vårt spelförslag och en stor analys! Dessutom, tips till alla 13 matcher. Lycka till!

europatipset vecka 24

 TILL EUROPATIPSET!

1. Tyskland – Italien, 1X

Värdet är spännande på Italien men hemmaplansfördelen får oss att landa in en 1X-lösning, tyskarna förlorar sällan här och är fortfarande obesegrade i årets upplaga av Nations League.

2. England – Ungern, 1

Det här kan väl bara sluta på ett sätt när England tar sikte på sin första trepoängare i Nations League, det finns inget utrymme för ursäkter utan det är endast en vinst som faktiskt gäller här hemma mot det här motståndet. Etta.

3. Nederländerna – Wales, 1X

Wales är tuffa att bryta ner och Nederländerna hade, trots ett stort stort övertag, problem med att besegra Polen här om dagen. En kombination av dessa två detaljer får oss att plocka med krysset – otroligt värde dessutom.

4. Polen – Belgien, 2

Det blev till slut en pinne för Polen mot Nederländerna men fortsatt står vi här och har svårt att förstå hur, Polen var klart sämre och borde ha förlorat med kanske tre bollar. Vi väljer därför Belgien på tisdag. Skillnaden tydlig.

5. Bosnien – Finland, 1X

Jämn match är att vänta här i Bosnien när Finland tittar förbi, vi har att göra med fyra jämnbra landslag i den här gruppen och det har varit väldigt tydligt. Hemmaplansfördelen får bli avgörande. 1X.

6. Rumänien – Montenegro, 1X

Exakt samma typ av argument som i match nummer 5, det skiljer bara två poäng gruppettan Bosnien och gruppfyran Rumänien åt och det är jämna matcher vi fått bevittna. Ny sådan på tisdag i Bukarest. 1X!

7. Ukraina – Irland, 1

Ettan till runt 66% är spännande när nästa match bjuder till i form av lite värde, vi väljer att lita på Ukraina här i Polen och spikar hemmalaget. Inget dålig landslag det här, Irland är samtidigt lite på väg ner är känslan.

8. Luxemburg – Färöarna, 1X

Krysset till runt 20% är spännande när ett defensivt organiserat Färöarna ska försöka stå emot Luxemburg, det kommer inte att bli lätt men chansen finns helt klart då Luxemburg inte direkt är en garanti. Vi testar.

9. Liechtenstein – Lettland, X2

Lettland har vunnit tre av tre matcher och har 8-2 i målskillnad. Skillnaden är tydlig här i grupp D1, Lettland är steget större än Liechtenstein som kommer att få det tufft här. Krysset till 20% är dock lite spännande. X2.

10. Costa Rica – Nya Zeeland, 

Costa Rica är det bättre laget av dessa två och 1X känns av den anledning bara som en supertrygg lösning, Nya Zeeland kommer till stor del att fokusera på defensiven och det kan därför bli en tät kamp. Därav krysset, inte mer dock.

11. Täby FK – Örebro Syrianska, 1X2

Vidöppen fight här i Ettan mellan två opålitliga gäng där det dessutom bara skiljer fyra poäng lagen åt. Vi tar därför inga risker utan väljer att plocka med samtliga tecken. Det här kan sluta lite hur som helst. 

12. Jamaica – Mexiko, 2

Tydlig skillnad i vår bok och tvåan därför superbra till runt 55%. Vi kan inte se Mexiko slarva bort det här, all respekt för Jamaica men det är en annan nivå. Given tvåa!

13. Seattle Sounders – Vancouver Whitecaps, 1X

Hemmaplansfördelen får fälla avgörandet här, som alltid väger den tungt i MLS och därför känns också 1X väldigt bra i match nummer 13. (Seattle har vunnit tre av fem hemmamatcher). Heja Seattle säger vi. Minst en pinne.

 TILL SVENSKA SPEL!

ODDS BONUS: 100% upp till 500 SEK

Är du ännu inte kund hos 888sport? Då väntar en välkomstbonus på dig, 100% upp till 500 SEK.
Hämta din bonus här!

Regler & Villkor gäller.

Europatipset tips:

Speltips: 768 raders system
Omsättning: Ändras
Bolag: Svenska Spel
Spelstopp: 17:59
TV: TV-tablå
Stream: Live streaming