speltips tipsmedoss kamil

Speltips Danmark – Österrike 13/6: Dansken studsar tillbaka

Vi klickar in Danmark som vinnare i måndagens möte mot Österrike – skillnaden tydlig i vår bok.

 RYGGA VÅRT SPELTIPS HOS EXPEKT!

Twitter Facebook

Fjärde omgången och den sista i Nations League inför semestern och sommaren för att att sedan återkomma igen i september månad med de två sista omgångarna. Danmark toppar fortsatt gruppen före Österrike, Kroatien och Frankrike och vi räknar med att de även är längst upp när vi sätter punkt för omgång 4.

Danmark har som bekant inte bara i Nations League gjort ett fantastiskt arbete utan har tagit stabila och tydliga kliv under de senaste åren. De imponerade stort i EM 2021 och stod här närmst för ett minst sagt häpnadsväckande VM-kval, Danmark var ett av de landslagen som först kvalificerade sig för VM i Qatar och hade efter omgång nio, säkrat just nio vinster med målskillnaden 30-1. 

Därför rådet det heller inga som helst tvivel om att Danmark är på riktigt, det här handlar inte om några tillfälligheter utan de har fortsatt på det inslagna spåret även här i Nations League. Danmark slog Frankrike med 2-1 i Paris i premiären och följde upp den insatsen genom att slå just Österrike med uddamålet på bortaplan. Här närmst återvände man dock lite till verkligheten när man föll mot Kroatien men det tror vi bara betyder att man vaknar till liv igen på måndag. Att man taggar till. Förlusten är nog bara en nyttig påminnelse om att jobbet måste göras i varje enstaka match. Dessutom är motståndet generöst, det är inget Frankrike eller Kroatien som står där på andra sidan, utan ett klart sämre Österrike. På Parken.

Danmark vinner

UEFA Nations League har som bekant bjudit på flera skrällar inledningsvis, tävlingen har även bjudit på minst sagt loja tillställningar där vi fått se lag och spelare som rent mentalt inte riktigt varit på plats till 100. Det har dock gått att urskilja en del lag ur den aspekten tycker vi, jättarna har inte alls kommit upp i nivå vilket har synts på exempelvis ett Frankrike, det är stjärnlirare som inte riktigt orkat växla upp efter en lång säsong.

Men för andra landslag, de lite mindre, ett Norge exempelvis har det sett helt annorlunda ut. De lirar äntligen om en gruppvinst och motivationen har varit på topp. Och här tycker vi även Danmark kan slängas in, möjligtvis inte före Norge, men helt klart före ett Frankrike. Danmark älskar att lira boll i dagsläget och är ute efter gruppvinsten, och har Österrike exakt samma inställning på måndag så vinner Danmark. Så enkelt är det. Här på Parken på måndag blir alltså inte motivationsfaktorn central, utan helt enkelt kvalitén.

Vi klickar in Danmark som vinnare i matchen och gör det till fina 1.93 gånger insatsen hos Expekt.

 RYGGA DITT SPEL HOS EXPEKT – FÅ 1500 KR I FREEBET!

Regler & Villkor gäller.

Oddsbonus: 100% upp till 1000 kr

Är du ännu inte kund hos ComeOn? Då väntar en trevlig bonus på upp till 1000 kr på dig.
Skapa ett konto här.

Speltips:

Speltips: 1
Odds: 1.93
Bolag: Expekt (1500 kr freebet)
Spelstopp: 20:45
TV: TV-tablå
Stream: Live Streaming

Jämför odds: