speltips tipsmedoss kamil

Speltips Norge – Sverige 12/6: Chans till revansch

Tung förlust mot Norge på Friends för en vecka sedan för Sverige, har man tillräckligt med muskler för att ta revansch på Håland & Co?

 RYGGA VÅRT SPELTIPS HOS FASTBET!

Twitter Facebook

Att Sverige lidit av ett tungt skadeläge i Nations League så här långt är vi alla väl medvetna om vid det här laget, det är smått otroligt hur skadedrabbat försvaret faktiskt varit och att Ekdal och Nilsson formade ett mittlås i ett svenskt landslag senast sammanfattar det hela väldigt bra. Addera därtill att Nilsson utgick skadad och att Kurtulus hoppade in. Det är därför ännu en gång långt från bästa möjliga försvar Sverige kommer att ställa fram mot Norge.

Inte alls optimala förutsättningar för Sverige såklart när en lirare som Håland står på andra sidan. Kurtulus är van vid att stångas mot allsvenska lirare och inte en av världens bästa anfallare och det tror vi kommer att märkas. Adderar vi därtill Norges energi, som varit betydligt mer påtaglig så har vi väldigt svårt att se att det hela ska gå bra för Sverige.

För det är väldigt tydligt att Norge tar Nations League på större allvar. Åtminstone tycker de att det är roligare än vad Sverige tycker, och det finns såklart logiska förklaringar till det. Det norska landslaget är på uppgång och känner för första gången på väldigt lång tid att de har en möjlighet att vinna en grupp som består av lag som Serbien och Sverige. Det syns tycker vi, det räcker bara att titta närmre på hur Norge firar sina mål för att se den skillnaden och det tror vi även kommer att fälla avgörandet här i Oslo på söndag. De sista fem procenten.

Odds och rek från UEFA Nations League

Vi utgår från att Solbakken ställer fram bästa möjliga lag här på Ullevaal under söndagen. Allt annat vore en överraskning då man faktiskt har ett otroligt piggt lag och dessutom två väldigt pigga stjärnor. Vi får inte glömma att Ödegaard i princip bara lirat PL-fotboll den här säsongen och att Håland enbart har 30 matcher i ryggen under säsongen 21/22. Det här är inte på något sätt slitna lirare. Vi räknar därför med att få se de båda från start i jakten på en förstaplats i Nations League.

Vi har som bekant redan touchat skadeläget hos Sverige, men det även nämnas att utöver alla dessa mittbackar, så är även Olsson och Svanberg out på söndag. Det är alltså ett rejält försvagat Sverige som ska försöka stå emot Håland i Oslo, ett Norge som kliver in i det här mötet med största möjliga självförtroende, med endast tre pinnar i sikte.

Den raka ettan måste helt enkelt bara testas här till fina 2.05 gånger insatsen hos spelbolaget Fastbet. 1-0 eller 2-1! Lycka till.

 RYGGA DITT SPEL HOS FASTBET – FÅ 1000 KR I BONUS!

Regler & Villkor gäller.

Oddsbonus: 100% upp till 1000 kr

Är du ännu inte kund hos SpeedyBet? Då väntar 1000 SEK i välkomstbonus på dig.
Skapa ett konto här.

Speltips:

Speltips: 1
Odds: 2.05
Bolag: Fastbet (1000 kr bonus)
Spelstopp: 18:00
TV: TV-tablå
Stream: Live Streaming

Jämför odds: