europatipset tips

Europatipset 12/6: Spelförslag, analys och tips till alla 13 matcher

Spelförslag till Europatipset söndag vecka 23. Stor analys av hela kupongen, systemförslag och tips till alla 13 matcher.

✅ BONUSGUIDE: Vi listar marknadens bästa oddsbonusar – hämta din odds bonus här!

Twitter Facebook

Europatipset tips vecka 23 med fotboll från Nations League, USA och Sverige! Ett möte från Division 1 Södra och ett från MLS. Vi säger stort lycka till och presenterar här nedanför vårt spelförslag. Ett 768 raders system med 8 halv- och 1 helgardering. Hela analysen! ↓

europatipset vecka 23

 TILL EUROPATIPSET!

1. Norge – Sverige, 1X

Vi kan inte annat än att välja Norges sida efter mötet på Friends senast, dessutom föll Sverige på nytt mot Serbien och satte upp ytterligare namn på skadelistan. 1X räcker gott på Ullevaal.

2. Slovenien – Serbien, 2

Visst, Slovenien stod upp mot Norge med en man mindre på banan och fick med sig ett kryss men spelas det mötet om igen vinner Norge 9 av 10 gånger. Vi räknar därför med Serbien här i Ljubljana, skillnaden tydlig. Tvåa!

3. Spanien – Tjeckien, 1

Vi kan nog utgå från att jättarna vaknar lite mer till liv här i slutomgångarna då mer trots allt står på spel, Spanien är en av de jättarna vi räknar med och ett Tjeckien, här hemma i Spanien ska man väl bara besegra? Isolerad etta! Trots fint värde.

4. Schweiz – Portugal, X2

Schweiz har inte alls hittat rätt i Nations League så här långt utan står på tre förluster av tre möjliga och har -6 i målskillnad. Vi kan dock samtidigt inte se de landa in på noll pinnar, här finns lirare av kvalité och fina resultat har man även bjudit på under de senaste åren. Att ställas mot Schweiz på bortaplan är ingen enkel uppgift. Vi plockar med krysset.

5. Grekland – Kosovo, 1

Grekland har vunnit tre raka matcher och hållit nollan intakt i samtliga möten (5-0), det är oerhört tydligt att de är steget större än samtliga motstånd i den här gruppen. Det blir vinst på nytt. Etta!

6. Georgien – Bulgarien, 1X

Georgien står på tre raka vinster och 12 gjorda mål vilket imponerar trots att Gibraltar faktiskt lirar i samma grupp. De nätade tre gånger om mot Nordmakedonien och satte dit fem kassar mot Bulgarien på bortaplan. 1X räcker gott här i Tbilisi?

7. Malta – San Marino, 1

Vi vet en sak säkert, San Marino kommer alltid att förlora fotbollsmatcher, oavsett motstånd man ställs mot. Det har Nations League bekräftat. Etta!

8. Sporting Kansas – New England R, 1X2

Ovisst möte i MLS under söndagskvällen, det har varit väldigt mycket upp och ner från båda läger och vi tar därför inga som helst risker. Alla tecken!

9. Frankrike – Kroatien, 1X

Frankrike är uppenbarligen inte att lita på utan en halvgardering, minst är på sin plats när de entrar en bana i dagsläget. Motivationen är inte på topp och Kroatien kan alltid blixtra till. 1X!

10. Danmark – Österrike, 1X

Danmark är fantastiska men krysset till runt 20% lockar då Österrike trots allt har en höjd i sig med ett par fina lirare i laget. 3-0 mot Kroatien på bortaplan vittnar om det. Vi testar 1X!

11. Island – Israel, X2

Vi håller Israel högre än Island i dagsläget och utnyttjar därför även värdet på gästerna, tvåan till 23% är tagen alla dagar i veckan, Island har vunnit väldigt få matcher under de senaste åren och lyckades bara få hål på San Marino vid ett tillfälle här senast. X2.

12. Kazakstan – Slovakien, X2

Slovakien har betydligt mer i sig än att stångas med Kazakstan, Vitryssland och Azerbajdzjan i en grupp, det här ska de bara vinna – allt annat än ett kraftigt underkänt betyg. Bergsäkra X2.

13. Oddevold – FC Trollhättan, 1X

Oddevold aspirerar på en förstaplats i den här serien och har bara en pinne upp till tabellettan GAIS i dagsläget, här hemma räknar vi därför med att den positiva trenden fortsätter. Trollhättan är bra men inte riktigt så bra. 1X räcker gott.

 TILL SVENSKA SPEL!

ODDS BONUS: 100% upp till 500 SEK

Är du ännu inte kund hos 888sport? Då väntar en välkomstbonus på dig, 100% upp till 500 SEK.
Hämta din bonus här!

Regler & Villkor gäller.

Europatipset tips:

Speltips: 768 raders system
Omsättning: Ändras
Bolag: Svenska Spel
Spelstopp: 17:59
TV: TV-tablå
Stream: Live streaming