stryktipsforslag och analys

Stryktipset 11/6: Stryktipsförslag, analys och tips till alla 13 matcher

Stryktipsförslag och analys inför Stryktipset vecka 23. Vi går genom alla 13 matcher, match för match och presenterar ett spelförslag.

✅ BONUSGUIDE: Vi listar marknadens bästa oddsbonusar – hämta din odds bonus här!

Twitter Facebook

Stryktipset tips vecka 23 med en jackpot på 7 000 000 kr! Fortsatt stort fokus på UEFA Nations League! Playoff-final i Spanien och Division 1-fotboll från Sverige. Vi klickar i vanlig ordning in ett 768 raders system med 8 halv- och 1 helgardering. Spelförslag och analys finner ni här nedanför. Vi säger stort lycka till!

stryktipset tips 11 juni

 TILL STRYKTIPSET!

1. England – Italien, 1X

Vi håller England snäppet högre än ett Italien som inte alls mår bra i dagsläget, ett flertal misslyckanden här på slutet och här i Wolverhampton vinner därför England. Krysset åker dock med – Nations League trots allt.

2. Ungern – Tyskland, 2

Ungern är minst sagt otroliga mot tufft motstånd i Budapest men det är även en trend vi inte kan se fortsätta för all evighet, visst, kryss mot Frankrike, Tyskland och vinst mot England här under de senaste 12 månaderna men riktigt så bra är inte Ungern (VM-kvalet är ett exempel på det). Tyskland vinner.

3. Holland – Polen, 1

Holland slog Belgien med 4-1 här senast och har varit på uppgång en längre tid, Polen är man helt klart bättre än och vi ser därför ingen som helst anledning till att slösa på några tecken. Ettan räcker gott.

4. Wales – Belgien, 1X

Belgien såg trötta och ointresserade ut när de föll mot Holland med hela 4-1 i fredags, 4-0 stod det efter 65 spelade och det bådar inte gott. Vi är inne på att det blir ett nytt tapp på lördag. Wales är riktigt bra och lirar hemma i Cardiff – minst ett poäng! Vi testar.

5. Irland – Skottland, 1X

En väldigt tät batalj så här på förhand och känslan säger att hemmaplansfördelen kan komma att bli avgörande, vi väljer 1X i Dublin.

6. Rumänien – Finland, 1X2

I princip omöjligt att välja sida, Finland är väl snäppet vassare i dagsläget men vi kan inte räkna bort Rumänien här hemma i Bukarest. Det känns fel. Vi plockar med samtliga tecken i match nummer 6. Vidöppet!

7. Montenegro – Bosnien, X2

Vi går emot favoriten Montenegro och väljer Bosniens sida på lördag, värdet är superspännande och mötet känns vidöppet. Därför finns alla anledningar att landa in tvåan här tycker vi. Montenegro är inte bättre än Bosnien.

8. Färöarna – Litauen, 1X

Litauen har inte gjort någon glad under de senaste åren och är som bekant ett av de sämre landslagen i Europa, Färöarna vet vi samtidigt är kluriga att möta här hemma, minst ett kryss får de därför med sig härifrån. 1X känns bra!

9. Luxemburg – Turkiet, 2

Vi räknar med att Turkiet städar undan sina motstånd relativt tryggt här i Nations League framöver då man har Luxemburg, Litauen och Färöarna i gruppen. 18 poäng? Mycket talar för det. Tvåa!

10. Girona – Tenerife, 1X

Playoff-final i Spanien där hemmaplansfördelen tenderar att spela en stor roll, vi väljer 1X på Estadi Montilivi. 0-0 eller 1-0.

11. Karlstad – Sandviken, X2

Sandviken är Division 1 Norras bästa lag och toppar även tabellen fyra poäng före Vasalund. Sex poäng före Karlstad. Vi känner oss därför trygga med X2  här, Sandviken undviker åtminstone ett nederlag.

12. Falkenberg – Tvååker, 1

Ettan till runt 45% är minst sagt spännande här när ett formstarkt Falkenberg agerar värd mot Tvååker. 4-0-vinst senast och FF är obesegrade i fem raka matcher inför lördagen. Ettan testas!

13. Ljungskile – Ängelholm, 1X

Ljungskile är obesegrade i fem raka matcher och har ännu inte förlorat en match här på hemmaplan, 1X känns därför riktigt bra när tabellfemman Ängelholm tittar förbi. Minst en pinne!

 TILL SVENSKA SPEL!

Hämta hem 2000 kronor i välkomstbonus

Är du ännu inte kund hos Snabbare? Då kan du plocka hem en bonus till ett värde av 2000 kronor.
Skapa ett konto här.

Regler & Villkor gäller.

Spelförslag Stryktipset:

Speltips: 768 raders system
Omsättning: Ändras
Bolag: Svenska Spel
Spelstopp: 15:59
TV: TV-tablå
Stream: Live streaming