speltips tipsmedoss kamil

Speltips England – Italien 11/6: Otroligt värde identifierat

Speltips, odds och allt inför lördagens möte mellan England och Italien den 11 juni. Matchstart: 20:45.

 RYGGA VÅRT SPELTIPS HOS FASTBET!

Twitter Facebook

Match nummer 3 av 4 i juni månad i UEFA Nations League och det är bara att konstatera att det hela är ganska tröttsamt, främst för de involverade såklart men även för åskådarna har intresset bara blivit svalare och svalare för varje omgång som spelats. Det har varit känslan åtminstone, läktarna har ekat tomma i Europa och insatserna har varit svaga och utan något som helst hjärta. För att hitta just det, hjärta och passion får vi snarare vända oss till den lägsta divisionen här i Nations League.

En aning negativ inledning möjligtvis, men det är känslan kring Nations League så här långt och det bubblar heller inte riktigt kring stormötet mellan England och Italien. England har förlorat mot Ungern med 1-0 och spelat oavgjort mot Tyskland (1-1), Italien fick till samma resultat mot tyskarna (1-1) men lyckades besegra Ungern hemma i Cesena. Fyra poäng vs Englands två.

Det innebär såklart att England behöver vinna det här mötet för att inte riskera att hamna efter, något spelbolagen är inne på att England löser då de ställer fram dem som väldigt tydliga favoriter. Den raka ettan finns till runt 1.77 vilket är en aning förvånande, England har inte alls imponerat och står ännu på noll vinster. Southgate har dessutom roterat kraftigt, vilket även det talar emot att vi helt plötsligt får se ett starkt och samspelt England på lördag. Värdet är därför intressant på Italien.

Dubbla degen för dubbelchansen

Italien har som bekant haft det tufft under de senaste månaderna och det är lite paradoxalt det hela kring det här laget. De går och vinner EM och misslyckas sedan med att kvala sig in till VM mindre än ett år senare, detta dessutom efter att, inte ha förlorat mot Portugal utan Nordmakedonien och det har allt annat än sett 100-procentigt ut sedan dess. 

Italiens insats mot Tyskland i premiären av Nations League var dock ett steg i rätt riktning för Italien, ett kryss mot ett tyskt starkt landslag var positivt efter 3-0-förlusten mot Argentina såklart och vinsten över Ungern likaså, ytterligare en boost och därför kliver man också in med tron om att kunna genomföra ytterligare 90 starka minuter mot England på lördag. De är som sagt obesegrade i Nations League och bör därför, tycker vi kunna stå pall här mot ett engelskt landslag som inte imponerat.

X2 blir därför vårt speltips härifrån England, 2.00 gånger insatsen ger Fastbet oss för det och det måste bara testas. Luktar kryss! 1-1? Lycka till.

 RYGGA DITT SPEL HOS FASTBET – FÅ 1000 KR I BONUS!

Regler & Villkor gäller.

Oddsbonus: 100% upp till 1000 kr

Är du ännu inte kund hos SpeedyBet? Då väntar 1000 SEK i välkomstbonus på dig.
Skapa ett konto här.

Speltips:

Speltips: X2
Odds: 2.00
Bolag: Fastbet (1000 kr bonus)
Spelstopp: 20:45
TV: TV-tablå
Stream: Live Streaming

Jämför odds: