stryktipsforslag och analys

Stryktipset 15/1: Stryktipsförslag, analys och tips till alla 13 matcher

Stryktipsförslag och analys inför Stryktipset vecka 2. Vi går genom alla 13 matcher, match för match och presenterar ett spelförslag.

✅ BONUSGUIDE: Vi listar marknadens bästa oddsbonusar – hämta din odds bonus här!

Twitter Facebook

Stryktipset tips vecka 2 med en jackpot på 12 000 000 kronor! Spelstopp lördag den 15 januari, 15:59! Fem matcher från Premier League får plats på veckans kupong och resterande matcher plockas i vanlig ordning från Championship! Vi klickar in ett 768 raders system med 8 halv- och 1 helgardering! Stort lycka till.

stryktipsförslag vecka 2

 TILL STRYKTIPSET!

1. Aston Villa – Manchester United, 1X

Manchester United har noterats för fem poängtapp av nio möjliga på bortaplan i Premier League, dessutom har man allt annat än imponerat under de senaste veckorna och därför är 1X spännande här. Det blir minst en pinne för Gerrards Villa!

2. Burnley – Leicester, X2

Burnley har inte vunnit en match sedan den 30 oktober 2021 och det säger väl egentligen allt om status på hemmalaget, addera därtill att de förlorat fyra av sina fem senaste matcher. Leicester löser minst en pinne!

3. Wolverhampton – Southampton, 1

Tydlig skillnad här i vår värld och därför även spiken i match nummer 3. Wolves har hållit nollan intakt i fyra raka matcher och vunnit tre av sina fyra senaste matcher. 3-0-vinst över Sheffield United i FA Cupen här närmst, innan dess vinst över United på Old Trafford.

4. Newcastle – Watford, 1X

Newcastle har inte spelat en ligamatch sedan den 27 december men väl då löste man åtminstone en pinne mot Manchester United, ett litet steg i rätt riktning i alla fall och annorlunda ser det ut i Watford-lägret, de har förlorat sju(!) raka matcher och släppt in 20 mål. 1X räcker!

PROVA NO ACCOUNT BET – HÖGA ODDS OCH NY VÄLKOMSTBONUS! 100% upp till 2000 SEK. Läs mer och registrera er här!

5. Norwich – Everton, 1X2

Everton har vunnit en match sedan i slutet på september månad och därför kan vi inte annat än att plocka med samtliga tecken i match nummer 5, tabelljumbon Norwich kan mycket väl vinna här på hemmaplan. 1X2!

6. Huddersfield – Swansea, 1

Huddersfield fortsätter att gå fint både i ligaspelet och FA Cupen och är numer obesegrade i sju raka matcher inför lördagens möte mot Swansea. De har dessutom fyra vinster på de fem senaste matcherna, och addera därtill att de här närmst besegrade PL-klubben Burnley på Turf Moor. Ettan given!

7. Derby – Sheffield United, 1X

Derby har noterats för 10 poäng av 12 möjliga på de 4 senaste omgångarna i Championship och har då dessutom besegrat väldigt tufft motstånd – West Bromwich och Stoke bland annat. Därför väljer vi 1X här när tabelljumbon fortsätter sin resa uppåt i tabellen. 11 poäng från säker mark just nu!

8. Middlesbrough – Reading, 1

Middlesbrough är ett av Championships formstarkaste lag i dagsläget med fem vinster på de sex senaste omgångarna, samt noll förluster. De vann dessutom i FA Cupen här närmst och vi ser därför ingen som helst anledning till att slösa på några tecken här, Reading är klart sämre och formen är direkt svag.

9. Millwall – Nottingham Forest, 1 2

Vidöppen tillställning i vår värld, bara ett poäng skiljer Millwall och Nottingham Forest åt i tabellen och båda lagen har blandat och gett här på slutet. Vi testar därför gaffeln här och håller en extra tumme för gästerna.

10. Fulham – Bristol City, 1

Bristol City har noterats för ett ynka poäng på de fem senaste matcherna på bortaplan och är i grund och botten ett klart sämre lag än Fulham. Fulham har dock haft problem här på slutet och har varit allt annat än en garanti – krysset åker därför med!

11. Peterborough – Coventry, 1X

Coventry må ha nästan dubbelt så mycket poäng som Peterborough men har tappat ordentligt med fart under de senaste veckorna, man har mer exakt noterats för sex raka poängtapp och då ska det ändå nämnas att Peterborough plockat poäng i 8 av 11 hemmamatcher. 1X!

12. Preston – Birmingham, 1X

Birmingham har bara plockat ett poäng på de fyra senaste omgångarna i Championship och har utöver den svaga siffran släppt in otroliga 11 mål. Preston bör per automatik ha en god möjlighet här hemma, vi väljer 1X!

13. Queens PR – West Bromwich, 1

Ettan är ett minst sagt härligt drag till runt 42%, West Brom har trots allt tappat fart här på slutet och är betydligt svagare på bortaplan (4 vinster av 13 möjliga). QPR jagar dessutom sin tredje raka vinst i Championship. Vi spikar hemmalaget!

 TILL SVENSKA SPEL!

Sätt in 250 SEK och spela för 1000

Få en 300-procentig odds bonus hos etablerade ComeOn.
Skapa ett konto här.

Regler & Villkor gäller.

Spelförslag Stryktipset:

Speltips: 768 raders system
Omsättning: Ändras
Bolag: Svenska Spel
Spelstopp: 15:59
TV: TV-tablå
Stream: Live streaming