speltips tipsmedoss kamil

Speltips Juventus – Udinese 15/1: Trygg hemmaseger är att vänta

Vi räknar med att Juventus gör jobbet mot Udinese på lördag, hemmaplansfördelen och den fina formen i ligaspelet fäller avgörandet.

 RYGGA VÅRT SPELTIPS HOS BETWAY!

Twitter Facebook

Nu kommer förvisso Juventus närmst från en tung tung förlust i Supercupen där Inter först fällde avgörandet i den 121:a matchminuten på San Siro. Blott några sekunder från en straffläggning och eventuellt även en titel men känslan säger samtidigt att Juve accepterat den förlusten och nu bara har en sak i åtanke, att ta sig upp bland de fyra främsta i tabellen här i Serie A. Där måste fokuset ligga för Allegri i dagsläget.

För här i Serie A har vi ändå fått se ett Juve som vaknat till liv en aning, de är först och främst obesegrade i sju raka omgångar men har även sett till att vinna fem av de sju matcherna. Här närmst vände man dessutom på ett 3-1-underläge till en 4-3 vinst mot Roma och det är en insats vi inte ska ta lätt på, en ordentlig moralboost för laget givetvis, detta trots att det möjligtvis var mer av ett förfall från Romas sida.

Juve är i alla fall fortfarande med och slåss om Champions Leauge och har alltså mer exakt tre poäng upp till Atalanta och fjärdeplatsen, dessutom bara fem poäng upp till Napoli som ändå går ganska svagt och därför finns det alla anledningar att tro på att Juve kan lösa det hela. Dessutom är Chiellini och Bonucci tillbaka och det är även en detalj som får oss att tro lite extra på Juve här på lördag. Motståndet är trots allt generöst och här på hemmaplan har vi väldigt svårt att se att de ska slarva bort det hela.

PROVA CAMPOBET – HÖGA ODDS OCH STORT UTBUD! Hos CampoBet får ni en 100-procentig välkomstbonus, 100% upp till 2000 SEK. Läs mer och registrera er här!

Vinner komfortabelt

Udinese har inte på något sätt gjort bort sig i Serie A den här säsongen utan infinner sig ungefär där var man förväntar sig att de ska infinna sig. Vi finner de på en 14:e plats i tabellen med 20 poäng på kontot och då ska det även nämnas att de lirat två matcher färre än exempelvis Hellas, Sassuolo och Empoli. Det innebär ändå att Udinese är med där och stångas om en top 9 placering. Det är ett bra betyg, annat kan man faktiskt inte påstå.

Och med det sagt så konstaterar vi även att det skiljer ett par nivåer mellan Juve och Udinese, Udinese är dessutom inne i en sämre period i dagsläget och har alltså bara vunnit en av sina sju senaste matcher i Serie A. Addera därtill att de här närmst föll mot Atalanta med hela 6-2, tydligt där att man inte riktigt räcker till när de bättre lagen växlar upp.

Vi räknar helt enkelt med att Juve gör samma sak, dvs växlar upp på lördag och tydligt sätter press på Atalanta och Napoli. Relevant att lyfta är att Atalanta ställs mot Inter på söndag, samtidigt som Bologna väntar på bortaplan för Napolis del framöver, så ett gyllene läge för Juve att jobba ikapp lite av motståndet. Med Bonucci och Chiellini tillbaka räknar vi därför med att Juve vinner komfortabelt på lördag, därför klickar vi också in Juve att vinna och hålla nollan till fina 2.05 gånger insatsen hos Betway. 2-0 är ett givet utfall här. Stort lycka till!

RYGGA DITT SPEL HOS BETWAY – FÅ 1000 KR I BONUS!

Regler & Villkor gäller.

100 SEK i freebet – hos LeoVegas

Plocka hem ett freebet till ett värde av 100 kronor hos LeoVegas.
Skapa ett konto här.
18+, Spela ansvarsfullt | Stödlinjen.se | Spelpaus.se | Regler & Villkor gäller

Speltips:

Speltips: Juventus vinner och håller nollan
Odds: 2.05
Bolag: Betway (1000 kr bonus)
Spelstopp: 20:45
TV: TV-tablå
Stream: Live Streaming

Jämför odds: