speltips tipsmedoss kamil

Speltips Aston Villa – Manchester United 15/1: Spännande möte

Manchester United är pressade att vinna på Villa Park under lördagen. Ny tuff uppgift väntar för Rangnick och hans mannar.

 RYGGA VÅRT SPELTIPS HOS UNIBET!

Twitter Facebook

Aston Villa och Manchester United ställdes mot varandra så sent som för bara fem dagar sedan i FA Cupen, ett möte Manchester United vann på Old Trafford med 1-0 men på lördag är det andra förutsättningar som gäller då mötet går av stapeln på Villa Park, och dessutom i Premier League. Och det är ett minst sagt spännande möte vi har framför oss här när ett pressat Manchester United tittar förbi.

Vi alla är väl medvetna om hur svagt Manchester United har gått här på slutet och vi vet även att kraven är större än så, Manchester United infinner sig först på en sjundeplats i tabellen och har numer sex poäng upp till en Champions League-plats. Inte bättre är det att man här närmst föll mot Wolves på hemmaplan i ligaspelet, därför är det alltså bara en vinst som gäller här på lördag för Manchester Uniteds del. Allt annat kommer orsaka en jäkla storm, det kan vi med all säkerhet utgå från.

Aston Villa däremot kliver in mindre pressade, det kan vi väl ändå slå fast, trots att de faktiskt förlorat två raka matcher. För Aston Villa är ändå med och slåss om en placering bland de tio främsta i den här serien och har även den positionen i sina egna händer då de lirat en match färre än Brentford, Crystal Palace och Southampton. Därför råder det inte direkt någon kris eller panik i Villa-lägret, utan de kliver med all säkerhet in i lördagens möte med ett större lugn än United. Den detaljen talar helt klart för Aston Villa.

PROVA CAMPOBET – HÖGA ODDS OCH STORT UTBUD! Hos CampoBet får ni en 100-procentig välkomstbonus, 100% upp till 2000 SEK. Läs mer och registrera er här!

Odds från målmarknaden

Bailey, Nakamba, McGinn, Traore och Trezeguet är samtliga out för Aston Villa på lördag och det stora avbräcket får vi ändå konstatera är McGinn. Han kommer såklart att saknas här men Coutinho är ändå jokern som kan komma att spela en avgörande roll på lördag, där får man in massvis med kvalité och dessutom en spelare som känner till ligan väl – det var trots allt här han var som allra starkast senast, i just Premier League.

Vi utgår därför från att Aston Villa komma att orsaka problem för Manchester United, de agerar hemmalag och går för samtliga tre pinnar här och det kommer att orsaka stress i United-lägret, det är vi helt övertygade om. United har dessutom bara hållit nollan intakt i 4 av 19 ligamatcher den här säsongen, det får oss att vända oss till målmarknaden och mer exakt BLGM – Ja. 

För United räknar vi med gör mål på lördag, en utvilad Ronaldo kliver in här och Ralf vilade dessutom ett flertal lirare i FA Cupen senast, det bör resultera i minst en United-balja när man ändå går för tre poäng. Därför klickar vi också in BLGM – Ja till godkända 1.66 gånger insatsen. Oddset finner ni hos Unibet!

 RYGGA DITT SPEL HOS UNIBET – FÅ 100 KR I FREEBET!

Regler & Villkor gäller.

Hämta hem 100 kronor i freebet

Är du ännu inte kund hos Betsson? Då kan du plocka hem ett freebet till ett värde av 100 kronor.
Skapa ett konto här.

Speltips:

Speltips: BLGM – Ja
Odds: 1.66
Bolag: Unibet (100 kr freebet)
Spelstopp: 18:30
TV: TV-tablå
Stream: Live Streaming

Jämför odds: