Lördagskupongen 15/1: En trippel till 11.29x hos Unibet

Ny skräddarsydd kupong från oss här på Tipsmedoss.com, en trippel med spel från Premier League, Bundesliga och Ligue 1 – hos Unibet.

Twitter Facebook

Fokus på Aston Villa – Manchester United, Borussia M'gladbach – Bayer Leverkusen och på PSG – Brest när vi formar dagens bästa trippel hos Unibet.

odds unibet

 RYGGA VÅR TRIPPEL HOS UNIBET!

Spel nummer 1: Aston Villa – Manchester United, X:

Ett otroligt spännande möte mellan Aston Villa och Manchester United på Villa Park där väldigt mycket står på spel för gästerna som är ordentligt pressade inför den här matchen. Aston Villa och United gjorde som bekant upp så sent som för bara fem dagar sedan och väl där gick Manchester United segrande ur mötet som gick av stapeln på Old Trafford (FA Cupen). Men andra förutsättningar gäller här på lördag, först och främst är spelas matchen som sagt på Villa Park men det är även Premier League-fotboll på schemat.

Och här tycker vi ändå krysset är det mest spännande tecknet på 1×2-marknaden, Manchester United har väldigt mycket att förlora och därför säger känslan att de kommer att inleda avvaktande. Inte bara inleda, utan att de kommer att vara försiktiga.

United har heller inte fått det att lossna i offensiven och därför räknar vi med att Aston Villa är med under 90. En tät kamp som till slut bör kunna resultera i ett oavgjort resultat. Det var jämnt senast och det kommer att vara jämnt på lördag. Krysset!

Spel nummer 2: Borussia M'gladbach – Bayer Leverkusen, 1 (dnb):

Borussia M'gladbach har haft det väldigt tufft under de senaste månaderna och därför var även vinsten över Bayern München här senast helt avgörande, livsviktig för deras självförtroende men även för deras säsong. De hade förlorat i princip match efter match innan uppehållet och därför var det säkert otroligt skönt att inleda det nya året starkt.

Och per automatik talar därför mycket för att Gladbach också löser en trea mot Bayer Leverkusen. Det tycker vi, vi ska absolut inte underskatta vikten av att besegra Bayern på Allianz Arena och vi räknar därför med att få se ett helt nytt Gladbach under 2022. En Europa-plats vore inte alls överraskande att se de plocka den här säsongen, trots att de faktiskt var värdelösa i slutet på 2021.

Leverkusen infinner sig dessutom på en väldigt dålig plats i dagsläget, de mår inget bra och har inte vunnit en match sedan den 4 december 2021. Kryss mot Union Berlin senast, förlust mot Freiburg innan dess och bara två poäng på de fyra senaste omgångarna i Bundesliga. Vi klickar därför in Gladbach (dnb) här, de kliver in otroligt taggade och bör lösa minst ett kryss. Det är en trevlig försäkring.

Spel nummer 3: PSG – Brest, 1 (-1.5 asian handicap):

PSG har inte alls imponerat den här säsongen men leder fortfarande som väntat Ligue 1 överlägset, hela 11 poäng skiljer de från närmsta motstånd och lite så fungerar det som bekant i den här serien. De är steget större än alla lag och kan vinna ligan genom att gå på halvfart..

Neymar är fortfarande out för PSG och Messi är ett frågetecken inför matchen på lördag, men trots detta finner vi alltså ett värde i att investera i hemmalaget. Brest är inget bra motstånd, de infinner sig först på en 13:e plats i tabellen och har tappat poäng i tre raka omgångar. Här närmst föll de mot Nice med hela 3-0 på hemmaplan, och då åkte Nice dessutom på en tidig utvisning redan i den 20:e matchminuten. Innan dess? Kryss mot Troyes och förlust mot Montpellier med 4-0.

Därför är vi alltså helt övertygade om att PSG, med Mbappe i spetsen ser till att vinna den här matchen med minst två bollar. 2-0 eller 3-0. PSG (-1.5 asian handicap) är därför ett fint spel här till runt 1.65x.

Tillsammans betalar dessa tre spel fina 11.29 gånger insatsen och klickas in hos spelbolaget Unibet! Missa inte deras välkomstbonus här nedanför – ni får 100 SEK i freebet av de här! ↓

 RYGGA VÅR TRIPPEL HOS UNIBET – FÅ 100 KR I FREEBET!

Regler & Villkor gäller.

100% upp till 1000 kr – hos Fastbet

Sätt in 1000 kr hos Fastbet – få 2000 kr att spela för.
Skapa ett konto här.

Speltips:

Speltips: Kryss Villa – United, Gladbach (dnb) & PSG -1.5 asian
Odds: 11.29
Bolag: Unibet (100 kr freebet)
Spelstopp: 18:30
TV: TV-tablå
Stream: Live Streaming

Jämför odds: