speltips tipsmedoss kamil

Speltips Wolverhampton – Southampton 15/1: Vi väljer sida

Speltips, odds och allt inför lördagens möte mellan Wolverhampton och Southampton den 15 januari. Matchstart: 16:00.

 RYGGA VÅRT SPELTIPS HOS 888SPORT!

Twitter Facebook

Det är ett spännande möte som ställs fram under lördagen mellan två formstarka lag i Wolverhampton och Southampton. Wolves kommer närmst från en vinst över United på Old Trafford och Southampton gjorde samtidigt historien kort med Brentford i veckan, 4-1 slutade den matchen nu innebär att Southampton är obesegrade i fyra raka matcher inför lördagen.

En tät historia är därför högst troligt att vänta här på Molineux Stadium, Wolves vet vi sedan tidigare ofta spelar jämnt och det är även något deras målskillnad tydligt bekräftar, 14-14 talar sitt tydliga språk men det ändå först här på slutet som Wolves faktiskt steppat upp en aning. De vinner fler matcher och infinner sig numer bara tre poäng från United och ytterligare fyra poäng från Arsenal, med matchen mindre spelad. Ett lag som ändå vaknat till liv.

Det har även Southampton gjort och det börjar onekligen bli fascinerande att se hur detta Southampton fungerar under Ralph, de har i princip två garanterade perioder under samma säsong där de faktiskt går uruselt, för att sedan ha ett par växlat till i sig och se riktigt bra ut. Ett mönster vi numer är bekanta med kring det här gänget och det vill vi påstå är minst sagt unikt. Höga toppar, djupa dalar.

Hemmaplansfördelen fäller avgörandet

Mosquera, Neto, Castro och Hee-Chan är skadade och kommer inte till spel för Wolves på lördag, dessutom har man både Boly och Saiss out på grund av afrikanska mästerskapet. Inte ett optimalt läge men vi tycker ändå Wolves har ett riktigt slagkraftigt lag med lirare som Trincao, Jimenez, Podence, Moutinho, Neves och Marcal på banan, Traore tenderar dessutom att hoppa in och röra om det ordentligt i grytan och vi håller därför också Wolves som klar favorit på lördag.

Southampton kommer till spel utan Livramento, Smallbone, Walker-Peters, Djenepo och McCarthy, en liknande situation som i Wolves men trots detta fortsatt två slagkraftiga lag som kommer att göra upp om tre pinnar här på Molineux Stadium.

En tät kamp alltså räknar vi med att få se här men i slutändan så tycker vi värdet på Wolves är alldeles för intressant för att låta bli en investering, den raka ettan betalar 2.30 gånger insatsen hos 888sport och måste testas, Wolves är kompakta och gör sällan bort sig, dessutom har man segervittring i lägret sedan vinsten över Man United – här närmst satte man dessutom dit tre baljor mot Sheffield United i FA Cupen. Vi klickar därför in Wolves som vinnare! Lycka till.

 RYGGA DITT SPEL HOS 888SPORT – FÅ 500 KR I BONUS!

Regler & Villkor gäller.

Hämta hem 2500 kronor i välkomstbonus

Är du ännu inte kund hos Snabbare? Då kan du plocka hem en bonus till ett värde av 2500 kronor.
Skapa ett konto här.

Speltips:

Speltips: 1
Odds: 2.30
Bolag: 888sport (500 kr bonus)
Spelstopp: 16:00
TV: TV-tablå
Stream: Live Streaming

Jämför odds: