speltips tipsmedoss kamil

Speltips Stuttgart – Leipzig 15/1: Kombinationsspel klickas in

Leipzig inledde 2022 på bästa möjliga sätt och tar sikte på en andra raka vinst på lördag. Generöst motstånd i Stuttgart.

 RYGGA VÅRT SPELTIPS HOS CASUMO!

Twitter Facebook

Problemen har som bekant varit många för Leipzig under säsongen 21/22 och de infinner sig först på en niondeplats i tabellen efter 18 spelade omgångar. Den tabellplaceringen talar sitt tydliga språk och därför var det heller inte alls överraskande att klubben faktiskt släppte Jesse March. Tedesco plockades in istället och ännu återstår det att se vad han kan komma att åstadkomma med det här laget.

Inledningen har varit långt från 100-procentig för Tedesco, man inledde förvisso via äventyret med en trea mot Gladbach men föll snabbt tillbaka till gamla vanor när man kryssade mot Augsburg och sedan förlorade mot Arminia Bielefeld på hemmaplan. Sedan väntade juluppehållet och här närmst studsade Leipzig alltså tillbaka, via en övertygande 4-1-seger över Mainz 05.

Och där står alltså Leipzig i dagsläget, nia i tabellen men åtminstone med en vinst i bagaget inför lördagens möte mot Stuttgart. Och även fastän Leipzig först är nia i tabellen så kan vi konstatera att vägen upp till Champions League inte är allt för lång, utan vi har att göra med en jämn serie den här säsongen vilket betyder att Leipzig bara har fem poäng upp till Freiburg och fjärdeplatsen. Alltså lever ännu hoppet om CL spel nästa säsong, det är den givna målsättningen för det här laget och med en ny tränare vid rodret, samt en bra start på 2022 så räknar vi med att Leipzig kommer att vara ett av fyra lag i Bundesliga som faktiskt spelar i CL nästa säsong.

De har betydligt mer i sig

Upamecano, Sabitzer och Konate var tre oerhört tunga tapp för Leipzig i sommar och därför är det även till viss del förståeligt att de kämpat under inledningen på säsongen 21/22. Klasspelare, trots allt och det kan vi helt enkelt inte ta lätt på, utan Leipzig har behövt tid till att hitta rätt men vi kan samtidigt med all säkerhet utgå från att det bara kommer att se bättre ut framöver.

Och vi lockas därför av en investering i Leipzig på lördag, de vann som sagt med 4-1 senast och det var exakt vad Leipzig behövde i dagsläget, ett uppehåll där Tedesco fått möjligheten att komma laget närmre, samt få en flygande start på det nya året, det är två detaljer som får oss att tro lite extra på Leipzig när man gästar Stuttgart på lördag.

För ser vi samtidigt till hur Stuttgart faktiskt har uppträtt den här säsongen så är det bara att konstatera att de haft det väldigt kämpigt. De infinner sig först på en 15:e plats i tabellen och har vunnit blott 4 av 18 matcher den här säsongen. Addera därtill att Stuttgart bara noterats för ett poäng på de tre senaste omgångarna i Bundesliga. Det här är ett motstånd Leipzig bara ska besegra om de har planer på att sluta bland de fyra främsta i tabellen.

Den raka tvåan är dock ointressant i och med att den betalar runt 1.65x, vi väljer därför att kombinera den med ett annat spel; över 1.5 mål i matchen. Ett givet utfall i vår värld, Leipzig gör mycket mål men släpper samtidigt in en del, och för detta får vi alltså godkända 1.83 gånger degen hos Casumo. 1-2/3? Stort lycka till!

 RYGGA DITT SPEL HOS CASUMO – FÅ 100 KR I FREEBET!

Regler & Villkor gäller.

2000 SEK i välkomstbonus – hos CampoBet

Är du ännu inte kund hos CampoBet? Prova och få 2000 kr i välkomstbonus.
Skapa ett konto här.

Speltips:

Speltips: 2 + Över 1.5 mål i matchen
Odds: 1.83
Bolag: Casumo (100 kr freebet)
Spelstopp: 15:30
TV: TV-tablå
Stream: Live Streaming

Jämför odds: