speltips tipsmedoss kamil

Speltips FC Köln – Bayern München 15/1: Insatsen dubblas

Bayern München är ute efter att studsa tillbaka efter förlusten mot Borussia M'gladbach – besegrar FC Köln i en underhållande tillställning.

 RYGGA VÅRT SPELTIPS HOS BETHARD!

Twitter Facebook

Bayern München välkomnar tillbaka ett flertal spelare sedan mötet mot Borussia M'gladbach och det är en direkt avgörande detalj för hur vi tror lördagens möte här i Köln kommer att utvecklas. Neuer, Richards, Tolisso och Coman är tillbaka och tillgängliga för spel, likaså ser Davies och eventuellt även Upamecano ut att vara det vilket innebär att man faktiskt kan ställa fram ett riktigt slagkraftigt lag.

Och så länge Bayern har en hyfsad frisk trupp så är det såklart svårt att blunda för kvalitén hos det här gänget, Lewy, Muller, Gnabry, Coman och Kimmich förväntas samtliga att starta och då är det alltså som sagt dessutom ett Bayern som kommer närmst från en förlust vi har framför oss, revanschlusta är hög och addera därtill att Dortmund närmade sig i samband med vinsten över Eintracht. Det är detaljer som får oss att tro på att Bayern sätter in ytterligare en växel på lördag.

Det ska dock nämnas att Köln är inne i en bra period med tre raka vinster här i Bundesliga, ett offensivt och starkt Köln som alltså gör mycket mål och som infinner sig på en imponerande sjätteplats i tabellen. Vi ska därför vara försiktiga med att räkna bort de helt från det här mötet, de har dessutom bara förlorat en match här på hemmaplan den här säsongen och bör därför åtminstone kunna orsaka en del problem för Bayern. Vi har dock svårt att se att det ska räcka till en trepoängare.

Kombinationsspel till 2.10x

Precis som vi var inne på kring Köln så har de en offensiv att räkna med, de har gjort 18 mål på 9 hemmamatcher och det är ett imponerande målsnitt, onekligen. Bayern släpper samtidigt, i snitt in fler mål än 1.00 per spelad match på resande fot och därför har vi uppenbarligen alla anledningar att tro på att Köln åtminstone kan komma att hamna i målprotokollet på lördag. Inte enbart på grund av dessa siffror, utan det är trots allt Bundesliga vi har att göra med och här smällar det allt som oftast åt alla håll.

Därför är vi också inne på ett kombinationsspel här, vi tycker den raka tvåan kombinerat med målspelet BLGM – Ja är superintressant då till och med historien talar för ett sådant scenario. Senast lagen ställdes mot varandra vann Bayern med 3-2. 5-1 i matchen innan det, 2-1 tre månader tidigare och 4-1 säsongen innan det. Tydligt mönster.

En målglad tillställning räknar vi alltså med att få se här och i slutändan är Bayern ändå steget större, Bayern + BLGM – Ja klickas in hos Bethard och detta till fina 2.10 gånger insatsen. 1-3? Stort lycka till vid rygg!

 RYGGA DITT SPEL HOS BETHARD – FÅ 1000 KR I BONUS!

Regler & Villkor gäller.

Hämta hem 100 kronor i freebet

Är du ännu inte kund hos Betsson? Då kan du plocka hem ett freebet till ett värde av 100 kronor.
Skapa ett konto här.

Speltips:

Speltips: 2 + BLGM – Ja
Odds: 2.10
Bolag: Bethard (1000 kr bonus)
Spelstopp: 15:30
TV: TV-tablå
Stream: Live Streaming

Jämför odds: