speltips tipsmedoss kamil

Speltips Liverpool – Brentford 16/1: Odds från Premier League

Tre raka poängtapp är ett faktum för Liverpool i Premier League. Det är dags att studsa tillbaka.

 RYGGA VÅRT SPELTIPS HOS CASUMO!

Twitter Facebook

Ypperlige läge för Liverpool att närma sig både Man City och Chelsea eller åtminstone en av klubbarna. De lirar i skrivande stund mot varandra och i och med att Liverpool ändå ställs mot Brentford så kan man inte annat än att konstatera att det är ett drömläge för Klopps mannar.

Liverpool har spelat två matcher färre än Man City och ska därför inte räknas bort än, här finns alla anledningar att fortsatt ha siktet inställt på en förstaplats även fastän Man City är otroliga just nu.

Måstematch för Liverpool på söndag i alla fall och just det råder det inga som helst tvivel om, Liverpool måste studsa tillbaka nu och inte en omgång senare, tre raka poängtapp är som sagt ett faktum och ett fjärde vore onekligen ett förödande utfall. Brentford blir dock en tuff nöt att knäcka, de försvarar sig bra och det är tydligt att Liverpool saknar en del kvalité i den sista tredjedelen utan Salah och Mane. Arsenal lyckade stå emot den här Liverpool offensiven i nästan 70 minuter på Anfield, dessutom med en man mindre på banan och det sammanfattar bilden väldigt bra tycker vi.

Kombinationsspel till 2.04x

I och med att vi har att göra med en försämrad Liverpool offensiv tycker vi det finns alla anledningar att tro på en målsnål tillställning här på Anfield. Vi förväntar oss att se ett stort bollinnehav för Liverpool, men samtidigt ett Liverpool som kommer att struggla med att göra mål. Under 3.5 mål i matchen är därför ett spel vi tittat närmre på här.

Nu släppte Brentford förvisso in fyra mål mot Southampton här senast men det är ändå en skillnad i att kliva in i en match mot Liverpool och Southampton tycker vi. Brentford har tillskillnad från i ett möte mot Southampton, i princip bara fokus på defensiven när ett motstånd av Liverpools kaliber står på andra sidan. Försvarsspelet blir nyckeln och det är man väl medvetna, därför är vi helt övertygade om att Brentford försvaret kommer att stå för en bättre insats på söndag.

Med det sagt så utgår vi samtidigt från att Liverpool vinner den här matchen till slut, de är bättre och bör helt enkelt studsa tillbaka efter de senaste tappen. Matchen går dessutom av stapeln på Anfield och här har vi ändå svårt att se att Brentford ska kunna stå emot i 90 minuter.

Kombinationsspelet; Liverpool vinst + under 3.5 mål i matchen, testas därför till fina 2.04 gånger insatsen hos Casumo! 2-0? Lycka till.

 RYGGA DITT SPEL HOS CASUMO – FÅ 100 KR I FREEBET!

Regler & Villkor gäller.

2000 SEK i välkomstbonus – hos CampoBet

Är du ännu inte kund hos CampoBet? Prova och få 2000 kr i välkomstbonus.
Skapa ett konto här.

Speltips:

Speltips: 1 + Under 3.5 mål i matchen
Odds: 2.04
Bolag: Casumo (100 kr freebet)
Spelstopp: 15:00
TV: TV-tablå
Stream: Live Streaming

Jämför odds: