speltips tipsmedoss kamil

Speltips Real Madrid – Athletic Bilbao 16/1: En titel står på spel

Final i den Spanska Supercupen i Riyadh, Saudiarabien. Real Madrid och Athletic Bilbao gör upp om säsongens första titel!

 RYGGA VÅRT SPELTIPS HOS NO ACCOUNT BET!

Twitter Facebook

Real Madrid stötte på större problem än vad man nog hade väntat sig i semifinalen mot Barcelona men fixade till slut avancemanget efter ett mål av Valverde i förlängningen. Barca var dock bättre i matchen och hade stundtals även ett stort spelövertag vilket ändå överraskade i och med status på de båda klubbarna. 

Vi räknar därför med att Real Madrid rycker upp sig på söndag, insatsen mot Barca får agera väckarklocka och här på söndag står trots allt säsongens första titel på spel. Och en sak är säker, Real Madrid har betydligt mer i sig än vad man visade upp senast, visst man tenderar att ge bort initiativet för att sedan växla upp, men den uppväxlingen uteblev helt mot Barca och det kunde ha straffat sig ordentligt.

Mot Athletic Bilbao kommer dock matchbilden vara en annan, Bilbao trivs alldeles utmärkt med att falla tillbaka och försvara sig och det är man dessutom riktigt bra på. Det är bara ett lag i La Liga som släppt in färre mål än Bilbao den här säsongen och det är Sevilla, det säger allt om Bilbaos förmåga att täppa till. En tät kamp är därför att vänta här i Riyadh på söndag, ett lite större bollinnehav för Real Madrid men det kommer att krävas lite magi från Vini och Benz om det här ska resultera i en vinst. Så är det.

Okej värde på Real Madrid

Real Madrid kommer till spel utan Bale, Mariano och eventuellt Alaba på söndag, de två förstnämnda är definitiv out samtidigt som vi har svårt att se att Ancelotti kommer att riskera Alaba här. Han missade som bekant även mötet mot Barca efter att ådragit sig en lättare skada precis innan matchen.

Och vi får ändå konstatera att truppläget ser väldigt bra ut för Real Madrid, man har som bekant en otroligt bred trupp och bara tre spelare som alltså är uppsatta på en skadelista. Två av de tre spelarna har dessutom knappt gjort några minuter för Real Madrid den här säsongen och därför är det i princip en full trupp vi har att göra med här. För Athletic Bilbaos del är Nunez, Vencedor, Capa och Villalibre out vilket även innebär att vi kommer att få se en stark Bilbao-elva på söndag.

Med det sagt så är det som alltid svårt att blunda för ett odds som ligger på runt 1.70x för en Real-vinst, speciellt mot ett motstånd av den kalibern, all respekt för Bilbao men det här är inget Sevilla, Atletico eller Barcelona. Dessutom är det som sagt en titel som står på spel och här är det ändå för Bilbao väldigt svårt att mäta sig med rutinen i Real-lägret, Kroos, Casemiro och Modric kommer att starta på ett mittfält och det mittfältet slår ut Bilbaos mittfält i 9 av 10 fall. Så enkelt är det. Därför klickar vi in Real Madrid som vinnare till fina 1.70 gånger insatsen. Oddset finner ni hos No Account Bet! 1/2-0?

 RYGGA DITT SPEL HOS NO ACCOUNT BET – FÅ 2000 KR I BONUS!

Regler & Villkor gäller.

Hämta hem 1000 kronor i riskfritt spel

Är du ännu inte kund hos Hajper? Då kan du plocka hem ett riskfritt spel till ett värde av 1000 kronor.
Skapa ett konto här.

Speltips:

Speltips: 1
Odds: 1.70
Bolag: No Account Bet (2000 kr bonus)
Spelstopp: 19:30
TV: TV-tablå
Stream: Live Streaming

Jämför odds: