speltips tipsmedoss kamil

Speltips Atalanta – Inter 16/1: Högoddsare testas från Bergamo

Speltips, odds och allt inför söndagens toppmöte mellan Atalanta och Inter den 16 januari. Matchstart: 20:45.

 RYGGA VÅRT SPELTIPS HOS 888SPORT!

Twitter Facebook

Det är ett fint möte som sätter punkt för omgång 22 här i Serie A under söndagen, ett oerhört formstarkt Inter kommer på besök till Bergamo och har som alltid siktet inställt på en trepoängare.

Det har dock även Atalanta tror vi, ett Atalanta som ändå här närmst studsa tillbaka och satte dit sex mål mot Udinese, två här närmst i Coppa Italia dessutom när de tog sig vidare till en kvartsfinal. Och Atalanta vet vi sällan slår av på farten eller räds ett motstånd, utan de kommer med all säkerhet, i vanlig ordning tuffa på här och därför utgår vi även från att Inter får det kämpigt. Det är trots allt en av säsongens tuffaste bortamatcher och Inter har dessutom matchats hårt, det vore därför inte en jätteskräll om Inter faktiskt tappade poäng här på söndag.

Vi förväntar oss att se ett Inter som inleder någorlunda så avvaktande här i Bergamo, vi vet att Atalanta alltid rivstartar och därför kommer fokuset ligga på att inte släppa in ett tidigt mål, utan stå rätt och spela med ett stort tålamod för att sedan sakta men säkert jobba sig in i matchen.

3.65-taggare testas!

Att Inter målas upp som favorit i den här matchen är ingen vidare överraskning utan det är såklart väntat i och med Inters fantastiska form. Vi är dock inne på att Inter kommer att tappa poäng på söndag, inte förlora just för att de är så stabila men ett kryss tycker vi ändå ligger nära till hands här så här på förhand.

Inter hyser stor respekt för detta Atalanta, det gör alla lag där ute och ett kryss i Bergamo, efter sju raka vinster tror vi är ett utfall Inter helt klart är nöjda med. Det vore inte direkt någon katastrof heller, utan man har matchen mindre spelad än AC Milan och har därför även förstaplatsen i sina egna händer om de kryssar mot Atalanta.

Vi ska heller inte glömma att Atalanta bara förlorat en match i Serie A sedan i början på oktober månad, de är uppenbarligen svårslagna och det tycker vi talar för krysset på söndag. Vi väljer att klicka in det hos spelbolaget 888sport till skyhöga 3.65 gånger degen! 1-1? Stort lycka till vid rygg!

 RYGGA DITT SPEL HOS 888SPORT – FÅ 500 KR I BONUS!

Regler & Villkor gäller.

Hämta hem 2500 kronor i välkomstbonus

Är du ännu inte kund hos Snabbare? Då kan du plocka hem en bonus till ett värde av 2500 kronor.
Skapa ett konto här.

Speltips:

Speltips: Oavgjort
Odds: 3.65
Bolag: 888sport (500 kr bonus)
Spelstopp: 20:45
TV: TV-tablå
Stream: Live Streaming

Jämför odds: