europatipset tips

Europatipset 16/1: Spelförslag, analys och tips till alla 13 matcher

Spelförslag till Europatipset söndag vecka 2. Stor analys av hela kupongen, systemförslag och tips till alla 13 matcher.

✅ BONUSGUIDE: Vi listar marknadens bästa oddsbonusar – hämta din odds bonus här!

Twitter Facebook

Europatipset tips vecka 2 med fotboll från Premier League, Serie A, Spanska Supercupen, Ligue 1 och Bundesliga! Alla toppligor förutom La Liga rullar alltså i helgen och det är ett flertal, minst sagt fina möten vi har framför oss under söndagen, Londonderby, Atalanta – Inter och även då supercup-finalen mellan Real Madrid och Athletic Bilbao. Mycket nöje! Vi klickar in ett 768 raders system med 8 halv- och 1 helgardering! Stort lycka till.

europatipset spelförslag

 TILL EUROPATIPSET!

1. Tottenham – Arsenal, X2 (INSTÄLLD)

Arsenal löste ett kryss på Anfield trots att man lirade med 10 man i cirka 70 minuter, en ordentlig moralboost och då har man dessutom en imponerande insats mot Manchester City i bagaget. Arsenal är på G! X2.

Uppskjuten! Procentfördelning vid lottning: 41-29-30

2. Liverpool – Brentford, 1X

Det lossnade aldrig för Liverpool mot Arsenal i torsdags och detta trots att de lirade med en man mer i cirka 70 minuter. Vi finner därför ett värde i krysset, ingen Salah och Mane och Brentford kan stänga ner. 1X!

3. West Ham – Leeds, 1

Vi imponeras mycket av detta West Ham som här på söndag jagar sin femte raka vinst sett till alla tävlingar. 2-0 mot Norwich här hemma senast och därför utgår vi även från att man är steget större än Leeds. Ettan är given!

4. Atalanta – Inter, 1X

Vi går emot tabellettan och formstarka Inter här i Bergamo och gör detta eftersom att Atalanta onekligen växlat upp igen efter en mindre bra period. Då vet vi dessutom att Atalanta har mer i sig, de löser minst ett kryss här på söndag.

PROVA BETWAY – HÖGA ODDS OCH STORT UTBUD! Välkomstbonus: 100% upp till 1000 SEK. Läs mer och registrera er här!

5. Roma – Cagliari, 1

Jobbig dag på jobbet för Mourinho i söndags och här handlar det därför enbart om att studsa tillbaka, det finns inget utrymme för ursäkter utan trean måste inkasseras mot ett motstånd av den här kalibern. Ettan given!

6. Venezia – Empoli, X2

Empoli har inte varit det mest stabila laget under de senaste veckorna men bättre än Venezia är man, skillnaden är markant och därför känner vi oss trygga med X2 i match nummer 6. Venezia har bara vunnit 4 av 20 matcher den här säsongen.

7. Real Madrid – Athletic Bilbao, 1X

Vi höjer ett varningens finger för Athletic Bilbao som har en otroligt stark defensiv, ett oavgjort resultat i fulltid vore därför inte allt för överraskande att se här. Krysset måste därför med, ettan är dock given då Real har en offensiv Bilbao inte kan mäta sig med.

8. Marseille – Lille, 1X2

Vi tar inga risker utan plockar med samtliga tecken när Marseille och Lille drabbar samman. Spännande möte och vidöppet så här på förhand. 1X2!

9. Strasbourg – Montpellier, X2

Montpellier har vunnit sex raka matcher inför söndagens möte mot Strasbourg sett till alla tävlingar och den siffran är svår att blunda för, Montpellier är på uppgång och har numer bara fem poäng upp till Nice och andraplatsen – med matchen mindre spelad. X2!

10. Troyes – Lyon, 2

En liten risk att spika Lyon här möjligtvis men Troyes är allt annat än bra i dagsläget och faktum är att de bara vunnit en match sedan i oktober månad. Måstematch för Lyon dessutom, de har halkat efter ordentligt och måste gå för trepoängaren.

11. Lorient – Angers, X2

Vi går emot favoriten Lorient och utnyttjar det fina värdet på Angers (25%) och gör detta i och med att Lorient inte vunnit en match i Ligue 1 sedan den 22 september 2021. De har dessutom bara plockat ett poäng på de åtta senaste omgångarna. X2!

12. Augsburg – Eintracht Frankfurt, 1 2

Eintracht föll tungt mot Dortmund senast efter att ha tappat en 2-0-ledning till förlust inom loppet av cirka 18 minuter. Det kan ha satt sig i skallen, det vore därför inte allt för överraskande om de tappade poäng igen. Vi räknar därför inte bort hemmalaget. Fint att ha med ettan här.

13. Arminia Bielefeld – Greuther Furth, 1

Greuther Furth står på 6 poäng efter 18 spelade omgångar och har numer 13 poäng upp till säker mark, blott en vinst har det blivit så här långt och därför är ettan minst sagt given här. Spik!

 TILL SVENSKA SPEL!

Sätt in 250 kr, spela för 1000!

Hämta en 300-procentig välkomstbonus hos ComeOn.
Skapa ett konto här.

Regler & Villkor gäller.

Europatipset tips:

Speltips: 768 raders system
Omsättning: Ändras
Bolag: Svenska Spel
Spelstopp: 14:59
TV: TV-tablå
Stream: Live streaming