speltips tipsmedoss kamil

Speltips Fiorentina – Genoa 17/1: Kombinationsspel klickas in

Genoa har sparkat Sjevtjenko efter bara två månader på tränarposten, det säger allt om status på laget. Fiorentina vinner här hemma.

 RYGGA VÅRT SPELTIPS HOS NO ACCOUNT BET!

Twitter Facebook

Genoa har inte alls fått mycket att stämma under de senaste månaderna och kliver in i måndagens möte utan en vinst här i Serie A sedan den 12 september, 2021. Det betyder att Genoa har noterats för 18(!) raka poängtapp i Serie A, en minst sagt otrolig siffra och det hela blev som sagt inte bättre med Sjevtjenko vid rodret, utan kräftgången har fortsatt och mer exakt plockade Genoa totalt tre pinnar under ukrainaren – tre kryss och sex förluster här i ligaspelet.

Abdoulay Konko är mannen som tillfälligt tar över rodret efter Sjevtjenko men det lär inte bli några större förändringar, det har vi svårt att se utan här gäller det bara att försöka samla gruppen och se till så att åtminstone laget ger 100% framöver, sen huruvida det resulterar i poäng eller inte återstår att se.

Drömmotstånd för Fiorentina, det får vi ändå slå fast här när Fiorentina jagar sin första seger i Serie A under 2022. Tre raka poängtapp är alltså ett faktum här i ligaspelet och därför är det hög tid för Fiorentina att studsa tillbaka. De lirar på hemmaplan, ställs mot svagt motstånd och slog här närmst ut Napoli ur Coppa Italia, tre detaljer som talar för hemmalaget i den här matchen.

Bra värde!

Den raka ettan är som väntat ointressant här men kombinerar vi den ettan med ett underspel så blir det hela väldigt mycket intressantare. För det finns trots allt många detaljer som talar för att vi inte kommer att få bevittna ett målkalas på måndag, utan Genoa kommer till stor del att fokusera på defensiven och extra mycket nu när Konko gör sin debut som huvudtränare. 

Det är i princip det enda rätta att göra för en tränare som tillfälligt kliver in, speciellt när laget är så här formsvaga och ställs mot en betydligt bättre motståndare. Defensiven blir nyckeln och den hoppas Konko sätta i den här matchen.

Relevant att dessutom lyfta fram är det faktum att Genoa ändå försvarat sig bra här under Sjevtjenko, två insläppta mål är facit på de tre senaste omgångarna och därför räknar vi med att Fiorentina kommer att få jobba för vinsten. I slutändan tror vi dock Vlahovic & Co får hål på Genoa och därför klickar vi alltså in Fiorentina som vinnare + under 3.5 mål i matchen till fina 2.04 gånger insatsen hos spelbolaget No Account Bet! 2-0? Lycka till!

 RYGGA DITT SPEL HOS NO ACCOUNT BET – FÅ 2000 KR I BONUS!

Regler & Villkor gäller.

Hämta hem 1000 kronor i riskfritt spel

Är du ännu inte kund hos Hajper? Då kan du plocka hem ett riskfritt spel till ett värde av 1000 kronor.
Skapa ett konto här.

Speltips:

Speltips: 1 + Under 3.5 mål i matchen
Odds: 2.04
Bolag: No Account Bet (2000 kr bonus)
Spelstopp: 20:45
TV: TV-tablå
Stream: Live Streaming

Jämför odds: