speltips tipsmedoss kamil

Speltips AC Milan – Spezia 17/1: Odds från Serie A

AC Milan förväntas besegra Spezia relativt tryggt på San Siro. Tydlig skillnad.

 RYGGA VÅRT SPELTIPS HOS CASUMO!

Twitter Facebook

AC Milan har inte vunnit Serie A sedan 2011 men möjligtvis kan det bli ändring på det efter den här säsongen. För vi bör börja ta detta AC Milan på största möjliga allvar nu när mer än halva säsongen är spelad och de bara placerar sig ett poäng från Inter och förstaplatsen. Förvisso har man en match mer spelad men Inter ställs som bekant mot Atalanta under söndagen och tappar de poäng i den matchen kan AC Milan faktiskt, åtminstone tillfälligt kliva upp på en förstaplats.

Oavsett hur mötet mellan Atalanta och Inter slutar så är det bara att konstatera att AC Milan i allra högsta grad är med och slåss om ett ligaguld den här säsongen. Inter må vara favorit men AC Milan förtjänar att lyftas och vinner man 15 av 21 ligamatcher, ja då är man på riktigt. Annorlunda kan vi faktiskt inte se på det hela längre.

Annorlunda ser det minst sagt ut för Spezia som kämpar på i botten av tabellen. Vi finner de mer exakt på en 16:e plats med 19 poäng på kontot efter 21 spelade matcher. En markant skillnad ifall vi jämför detta Spezia med Milan såklart, Spezia kommer att slåss för sin överlevnad den här säsongen och detta mycket tack vare att man har en alldeles för svag defensiv, 41 insläppta mål har det blivit vilket innebär att bara två lag i Serie A är sämre, Salernitana och Cagliari. Vi har därför väldigt svårt att se att Spezia ska kunna stå emot ett formstarkt AC Milan.

Komfortabel hemmaseger

Relevant att lyfta i samband med det här mötet är det faktum att Milans offensiv faktiskt mår riktigt bra, och att den dessutom är frisk vilket i sin tur innebär att Ibra, Leao, Diaz och Saelemaekers kommer att lira. Med de fyra på banan så räknar vi med att AC Milan vinner, allt annat vore en enorm överraskning i vår värld. Visst Kessie är viktig, likaså har Milan en del skador i defensiven, men att offensiven är fulländad väger tyngre i vår värld. Speciellt mot ett motstånd av den här kalibern.

Vi kommer därför att välja AC Milans sida här i Milano och gör det alltså på asianmarknaden där ett intressant odds blivit identifierat. Vi tycker linan -1.5 är tillräckligt fin här för en investering då den betalar 1.82 gånger insatsen hos Casumo. Bra värde, i och med att Milan snittar ungefär 2.00 mål per spelad match här hemma.

Vi kan även nämna det faktum att Spezia har släppt in otroliga 27 mål på 11 bortamatcher. Alltså bör Milan åtminstone göra två här på måndag tycker man. Vi säger 2-0! Senast lagen ställdes mot varandra här på San Siro vann Milan med 3-0. Stort lycka till vid rygg.

 RYGGA DITT SPEL HOS CASUMO – FÅ 100 KR I FREEBET!

Regler & Villkor gäller.

2000 SEK i välkomstbonus – hos CampoBet

Är du ännu inte kund hos CampoBet? Prova och få 2000 kr i välkomstbonus.
Skapa ett konto här.

Speltips:

Speltips: 1 (-1.5 asian handicap)
Odds: 1.82
Bolag: Casumo (100 kr freebet)
Spelstopp: 18:30
TV: TV-tablå
Stream: Live Streaming

Jämför odds: