speltips tipsmedoss kamil

Speltips Brighton – Chelsea 18/1: Klurig bortamatch!

Brighton är obesegrade i fyra raka omgångar inför mötet mot Chelsea på tisdag – ställer till med problem här på Falmer?

 RYGGA VÅRT SPELTIPS HOS CASUMO!

Twitter Facebook

Brighton har vaknat till liv igen efter att ha varit inne i en tung, tung period i oktober och november månad och entrar tisdagens möte obesegrade i fem raka matcher om vi räknar med deras vinst över West Bromwich i FA Cupen. En tydlig skillnad, Brighton är knepiga igen om vi får beskriva det så och därför bör de även kunna orsaka en del problem för detta Chelsea på tisdag.

Vi tycker egentligen Brightons resultatrad talat sitt tydliga språk så här 20 omgångar in i seriespelet. 6-10-4, 21-21 lyder den och här sticker ändå fyran ut ordentligt. Att Brighton bara förlorat fyra matcher den här säsongen betyder per automatik problem för Chelsea, speciellt i och med att Chelsea tappat poäng i 10 av 22 ligamatcher.

Det är även relevant att lyfta att Chelsea faktiskt bara vunnit en av sina sex senaste matcher i Premier League, tre raka poängtapp är dessutom ett faktum och därför har vi faktiskt alla anledningar att tro på att de kommer att få det jobbigt här på tisdag. Vi räknar med att Brighton ändå har något att säga till om och synar målmarknaden inför mötet på Falmer Stadium.

Bra värde på BLGM – Ja

Brighton och Chelsea är i grund och botten två lag som släpper in få mål men trots detta tycker vi målspelet är spännande här. Chelsea har inte alls varit lika stabila bakåt som under våren i fjol och har heller inte varit det på samma vis som under inledningen på 21/22. Det kommer vi inte från, Chelsea har endast hållit nollan intakt i 1 av sina 10 senaste matcher i Premier League. Den siffran talar sitt tydliga språk.

Brighton ser samtidigt ut att fortsatt ha Dunk out, viktige Bissouma lirar dessutom i afrikanska mästerskapen och ser vi till Brightons senaste matcher, ja då vi kan konstatera att de har släppt in minst ett mål i sju av sina åtta senaste matcher. Mycket talar därför för att vi får se mål åt båda håll här på tisdag, oddset 1.93x måste onekligen testas och i vår värld är det spelvärt enda ner till 1.80!

Det blir vårt speltips från Falmer Stadium på tisdag, vi klickar in det hos spelbolaget Casumo som bjussar på det finaste värdet! 1-2? Lycka till!

 RYGGA DITT SPEL HOS CASUMO – FÅ 100 KR I FREEBET!

Regler & Villkor gäller.

2000 SEK i välkomstbonus – hos CampoBet

Är du ännu inte kund hos CampoBet? Prova och få 2000 kr i välkomstbonus.
Skapa ett konto här.

Speltips:

Speltips: BLGM – Ja
Odds: 1.93
Bolag: Casumo (100 kr freebet)
Spelstopp: 21:00
TV: TV-tablå
Stream: Live Streaming

Jämför odds: