speltips tipsmedoss kamil

Speltips Valencia – Sevilla 19/1: Stormöte i Spanien

Valencia och Sevilla gör upp om tre poäng på Mestalla under onsdagen. Vi synar favoriten!

 RYGGA VÅRT SPELTIPS HOS CASUMO!

Twitter Facebook

Sevilla kliver in i onsdagens möte med endast en målsättning här på Mestalla, tre poäng är det som gäller om de har planer på att utmana Real Madrid om ett ligaguld i år – och det har de som bekant. De infinner sig bara fem poäng efter Real Madrid och har dessutom matchen mindre spelad, vi räknar därför med att få se ett heltaggat Sevilla här i Valencia.

Det är dessutom så att Sevilla här närmst åkte ut ur Copa del Rey efter ett möte mot Real Betis, en tävling mindre att fokusera på alltså och det ska vi absolut inte ta med en nypa salt. Visst de har ett slutspel i Europa League att fokusera på men vi kommer inte från att de eventuellt kommer att lira tre matcher färre än Real Madrid, det är en klar fördel då Real Madrid eventuellt även har Champions League att prioritera.

Vi räknar därför inte bort Sevilla i slaget om ett ligaguld den här säsongen för vi tycker trots allt att deras möjligheter är goda, de finns åtminstone där och Sevilla vet vi sedan tidigare även har en väldigt bred trupp. De plockade dessutom in Corona här i veckan vilket gör truppen ännu mer slagkraftig, det är även en tydlig signal från Sevilla sida om att de verkligen går för det i år.

Valencia klart sämre

16 poäng skiljer Valencia och Sevilla åt i tabellen och det är väl ändå ungefär så stort avståndet faktiskt är mellan lagen i dagsläget. Vi tycker Valencia stundtals sett bra ut den här säsongen men vi kommer inte från att de är otroligt ojämna, de släpper in alldeles för mycket mål och vinner alldeles för få matcher, 32 insläppta vs Sevillas 13 sticker ut och är väldigt talande för hur Valencia uppträtt den här säsongen, Sevilla är betydligt stabilare.

Det är dessutom relevant att lyfta det faktum att Valencia nyligen haft ett covid-utbrott i truppen, det är därför fortsatt oklart kring vilka spelare som faktiskt är tillgängliga för spel på onsdag. Correia, Cheryshev, Gomez, Wass och Costa sägs samtliga kunna missa matchen och då är dessutom Soler och Paulista out sedan tidigare. Tunga avbräck!

Med det sagt så tycker vi det finns alla anledningar att investera i en Sevilla-vinst här, det är åtminstone vad vi kommer att göra och klickar in den raka tvåan till fina 2.35 gånger insatsen hos spelbolaget Casumo. 1-2? Lycka till!

 RYGGA DITT SPEL HOS CASUMO – FÅ 100 KR I FREEBET!

Regler & Villkor gäller.

2000 SEK i välkomstbonus – hos CampoBet

Är du ännu inte kund hos CampoBet? Prova och få 2000 kr i välkomstbonus.
Skapa ett konto här.

Speltips:

Speltips: 2
Odds: 2.35
Bolag: Casumo (100 kr freebet)
Spelstopp: 21:30
TV: TV-tablå
Stream: Live Streaming

Jämför odds: