speltips tipsmedoss kamil

Speltips Trabzonspor – Giresunspor 19/1: Klasskillnad

Tabellettan Trabzonspor stormar mot sitt första ligaguld i Turkiet sedan 1984! Toppar tabellen 11 poäng före närmsta motstånd.

 RYGGA VÅRT SPELTIPS HOS UNIBET!

Twitter Facebook

Trabzonspor har minst sagt varit otroliga den här säsongen och fortsätter på det inslagna spåret så kan vi alltså redan nu konstatera att klubben kommer att säkra sitt första ligaguld på över 25 år. 

För så pass överlägsna har Trabzonspor alltså varit den här säsongen, 21 matcher spelade och 15 vinster. Bara en förlust dessutom, 38-15 i målskillnad – som om resultatraden inte varit tillräckligt imponerande. Siffrorna talar alltså sitt tydliga språk och då är det dessutom främst här på hemmaplan som de plockar sina poäng.

Trabzonspor har förlorat noll fotbollsmatcher på hemmaplan den här säsongen, de har vunnit sju och spelat oavgjort vid tre olika tillfällen, mot Basaksehir (25 december), Alanyaspor (27 september) och Galatasaray (12 september). Det betyder alltså att Trabzonspor plockat 19 poäng av 21 möjliga på sina 7 senaste matcher här på hemmaplan. Ett otroligt facit.

PROVA CAMPOBET – HÖGA ODDS OCH STORT UTBUD! Hos CampoBet får ni en 100-procentig välkomstbonus, 100% upp till 2000 SEK. Läs mer och registrera er här!

Giresunspor räcker inte till

Tittar vi närmre på Trabzonspors motstånd för dagen så är det bara att konstatera att det faktiskt skiljer ljusår i kvalité lagen åt. För Giresunspor finner vi alltså först på en 14:e plats i tabellen med 25 poäng på kontot, Trabzonspor står på 50 och ja, skillnaden är total.

Som om det inte vore nog har Giresunspor förlorat tre av sina fyra senaste matcher i Super Lig, och det finns alltså två anledningar till den svaga formen. Ett, man är uppenbarligen inte mycket bättre än så. Två, man har två nyckelspelare out på grund av de afrikanska mästerskapen (Doukara och Traore) och därför är det även ett försvagat Giresunspor vi har att göra med här när säsongens tuffaste bortamatcher väntar.

Och vi kan därför inte annat än att investera i Trabzonspor den här onsdagen. Vi klickar in den raka ettan + under 3.5 mål i matchen till mycket fina 2.20 gånger insatsen hos spelbolaget Unibet. Trabzonspor har gjort 18 mål på 10 hemmamatcher, därför känns underspelet superintressant. 2-0? Lycka till!

 RYGGA DITT SPEL HOS UNIBET – FÅ 100 KR I FREEBET!

Regler & Villkor gäller.

Hämta hem 100 kronor i freebet

Är du ännu inte kund hos Betsson? Då kan du plocka hem ett freebet till ett värde av 100 kronor.
Skapa ett konto här.

Speltips:

Speltips: 1 + Under 3.5 mål i matchen
Odds: 2.20
Bolag: Unibet (100 kr freebet)
Spelstopp: 18:00
TV: TV-tablå
Stream: Live Streaming

Jämför odds: