speltips tipsmedoss kamil

Speltips Brentford – Manchester United 19/1: Odds från Premier League

Speltips, odds och allt inför onsdagens möte mellan Brentford och Manchester United den 19 januari. Spelstopp: 21:00.

 RYGGA VÅRT SPELTIPS HOS 888SPORT!

Twitter Facebook

Ännu en gång är det ett pressat Manchester United vi har att göra med under onsdagen, det blev 2-2 senast mot Aston Villa efter en bra första halvlek men en mindre bra insats i andra vilket innebär att Manchester United nu tappat poäng i tre av de fyra senaste omgångarna i Premier League.

Manchester United är dock fortfarande i allra högsta grad inblandade i slaget om en top 4 placering, West Ham har som bekant tappat en del fart och Arsenal föll här närmst vilket innebär att United bara har fem poäng upp till West Ham med matchen mindre spelad. Det är dock Tottenham som i nuläget har en fjärdeplats i sina egna händer i och med att de fortfarande bara står på 18 spelade matcher, Arsenal på 20 spelade med två pinnar efter West Ham.

Det är helt enkelt en haltande tabell vi har att göra med här och det gäller helt enkelt bara att göra jobbet för samtliga inblandade. Och känslan säger att åtminstone förutsättningarna är bra för United inför onsdagen, först och främst är skadeläget bra då i princip bara Pogba är out, dessutom ställs man här mot ett väldigt formsvagt Brentford som förlorat fyra av sina fem senaste ligamatcher och ett Brentford som dessutom noterats för sju baklängesmål på de två senaste omgångarna i Premier League. Tre insläppta mot Liverpool och fyra insläppta mot Brentford. Besegrar man inte ett Brentford i det här skicket ja då närmar vi oss snabbt en kris i United-lägret, måstematch då dessutom West Ham väntar i nästa omgång.

Vi väljer Uniteds sida

Vi tycker som sagt det finns detaljer som ändå talar för Manchester United på onsdag. Deras första 45 mot Aston Villa var bra. Ronaldo är tillbaka och spelredo efter sin höftskada och kommer som alltid att vara fullt fokuserad på uppgiften. Varane är även han med och med honom på banan är United stabilare defensivt, det kommer vi inte från och både Shaw och McTominay är tillbaka från avstängning. Positiva nyheter, trots allt.

Den raka tvåan kommer vi därför att plocka med när vi gräver fram ett kombinationsspel från Brentford Community Stadium. Underspelet blir det andra, under 3.5 mål i matchen för att vara mer exakt och den linan är superspännande tycker vi då vi förväntar oss att Brentford nu täpper igen efter att ha släppt in hela sju mål på de två senaste omgångarna. Addera därtill att United bara har gjort 10 mål på 8 matcher under Rangnick. Vi räknar därför inte med ett målkalas här på onsdag.

Manchester United-vinst + Under 3.5 mål i matchen klickas in till finfina 2.40 gånger degen hos spelbolaget 888sport. 0/1-1/2?

 RYGGA DITT SPEL HOS 888SPORT – FÅ 500 KR I BONUS!

Regler & Villkor gäller.

Hämta hem 2500 kronor i välkomstbonus

Är du ännu inte kund hos Snabbare? Då kan du plocka hem en bonus till ett värde av 2500 kronor.
Skapa ett konto här.

Speltips:

Speltips: 2 + Under 3.5 mål i matchen
Odds: 2.40
Bolag: 888sport (500 kr bonus)
Spelstopp: 21:00
TV: TV-tablå
Stream: Live Streaming

Jämför odds: