speltips tipsmedoss kamil

Speltips Leicester – Tottenham 19/1: Spännande möte

Ett mini-vägskäl för både Leicester och Tottenham som är i stort behov av en trepoängare. Vilka drar det längsta strået?

 RYGGA VÅRT SPELTIPS HOS NO ACCOUNT BET!

Twitter Facebook

Det är som bekant en kraftigt haltande tabell vi har har att göra med här i Premier League i dagsläget, både Leicester och Tottenham står på 18 spelade matcher samtidigt som exempelvis West Ham står på 22. United på 20 och Arsenal på 20 också, vilket såklart krånglar till det en aning i beskrivandet av tabellen. Vi konstaterar istället bara att det är Tottenham som har Champions League-platsen i sina egna händer inför onsdagens möte på King Power Stadium.

Leicester däremot finner vi först på en 10:e plats i tabellen med 25 ihopsamlade poäng, åtta poäng efter Tottenham. Men faktum är att Leicester har West Ham, Manchester United och även Arsenal inom räckhåll så länge de bara vinner sina hängmatcher. Då är man med, och därför är det faktiskt bara att utgå från att de kommer att finnas med senare då det här gänget omöjligt nog kan ha mer otur än vad de haft under hösten när det kommer till skador och Covid-19 – kanske det laget som mest lidit av det aktuella läget.

För det är absolut inte så att Leicester helt plötsligt gått och blivit dåliga, absolut inte utan lirar de bästa spelarna så är detta Leicester riktigt slagkraftiga. Vi räknar åtminstone med Leicester och vi tycker även man fick se prov på vilken nivå de faktiskt håller här senast i ligaspelet när de besegrade Liverpool med 1-0 på King Power Stadium. Matchen efter det vann de med 4-1, över Watford i FA Cupen. Så Leicester kliver nu in i mötet mot Tottenham med två raka segrar och med siktet inställt på en tredje – det är vi helt övertygade om.

Underhållande tillställning?

Trots mini-hyllningen till Leicester tidigare så kommer vi inte från att man fortfarande lider av ett flertal avbräck. Vi menade mest på att detta Leicester har en fin höjd när samtliga är med, och vi räknar även med att samtliga kommer att vara med längre fram in på säsongen och då utgår vi även från att resultaten kommer att komma.

Men här på onsdag kommer Leicester alltså till spel utan Ndidi, Amartey, Mendy, Iheanacho, Fofana, Evans, Pereira, Bertrand och Vardy. Addera därtill att Castagne och Soumare är osäkra till spel, inte alls optimalt. Mot Liverpool fanns ändå Iheanacho, Vardy, Soumare, Castagne, Amartey och Ndidi med från start, det får vi inte glömma.

Vi kommer därför att helt enkelt klicka in Tottenham som vinnare i den här matchen, Son är out vilket såklart är ett avbräck samtidigt som Dier, Romero och Reguilon är osäkra till spel, men ett bättre truppläge än Leicester har man, det får vi ändå konstatera. Vi klickar därför in Tottenham till fina 2.30 gånger insatsen hos No Account Bet – oddset måste testas! 1-2?

 RYGGA DITT SPEL HOS NO ACCOUNT BET – FÅ 2000 KR I BONUS!

Regler & Villkor gäller.

Hämta hem 1000 kronor i riskfritt spel

Är du ännu inte kund hos Hajper? Då kan du plocka hem ett riskfritt spel till ett värde av 1000 kronor.
Skapa ett konto här.

Speltips:

Speltips: 2
Odds: 2.30
Bolag: No Account Bet (2000 kr bonus)
Spelstopp: 20:30
TV: TV-tablå
Stream: Live Streaming

Jämför odds: