speltips tipsmedoss kamil

Speltips Union Berlin – Bochum 14/5: Hemmalaget vinner

Union Berlin spelar för en Europa League-plats i den absolut sista omgången. Bochum är klara för i år. Det fäller avgörandet.

 RYGGA VÅRT SPELTIPS HOS UNIBET!

Twitter Facebook

Vi är framme vid omgång 34 i Bundesliga och det är egentligen bara att konstatera att det varit en sval säsong i Tyskland. Visst finns alltid ljusglimtar att lyfta men när Bayern säkrade sin tionde raka ligatitel ett par veckor sedan var det alltså inte bara det som lite sammanfattade vad Bundesliga är och har varit. För det fanns heller ingen spänning kring andra- och tredjeplatsen och Leipzig, visste man skulle lösa det hela till slut – nu är det inte löst ännu men ett poäng räcker imorgon mot Arminia Bielefeld, som inte har något att spela för.

En av de där ljusglimtarna vi talade är dock Union Berlin, ett gäng som så sent som säsongen 19/20 lirade Bundesliga 2-fotboll och som under sin debutsäsong i högstaligan, i fjol säkrade en sjundeplats i tabellen och därmed också Europa-spel. Ett otroligt utfall, minst sagt. Och det har alltså bara fortsatt peka uppåt för deras del, för inför lördagen har Union Berlin möjligheten att nå femteplatsen och ännu en gång Europa.

Det är en fantastisk bedrift av Union Berlin, annorlunda kan vi faktiskt inte se på det hela och därför lockar även en investering i dem på lördag. Formen är otroligt fin med vinster på de sex senaste omgångarna och då är de dessutom obesegrade under den aktuella perioden. Här närmst besegrade man ett CL-jagande Freiburg med hela 4-1 på bortaplan och det är ett fantastiskt resultat. Det här laget andas självförtroende och ställs på lördag mot ett sämre gäng som dessutom inte har något att spela för. Det här kan därför bara sluta på ett sätt.

Union Berlin vinner

Bochum är absolut inget dåligt gäng utan förtjänar även de att hyllas en aning efter sin fina säsong. De agerar som bekant nykomling och lirar i Bundesliga för första gången på över 10 år men infinner sig trots detta på en fin elfteplats i tabellen och ser onekligen ut (även om det ännu är för tidigt att säga) att ha etablerat sig i högstaligan. De har 12 poäng ner till nedflyttningsstrecket och har hållit ungefär det avståndet under våren. Det är riktigt bra.

I slutändan kommer vi dock inte från att motivationsfaktorn väger väldigt tungt i fotboll, nu har förvisso Bochum säkrat två raka trepoängare inför lördagen men även där går det att argumentera för att motivationen till slut fällde avgörandet. På lördag är det ur det avseendet klar fördel hemmalaget, de är dessutom uppenbarligen det bättre laget med en ännu finare form i ryggen.

Vi väljer därför att klicka in Union Berlin (-1.25 asian handicap) – halva insatsen tillbaka vid en uddamålsseger – till fina 1.84 gånger insatsen hos Unibet. 2-0!

 RYGGA DITT SPEL HOS UNIBET – FÅ 100 KR GRATISSPEL!

Regler & Villkor gäller.

Oddsbonus: 100% upp till 1000 kr

Är du ännu inte kund hos Fastbet? Då väntar en häftig bonus på upp till 1000 kr på dig.
Skapa ett konto här.

Speltips:

Speltips: 1 (-1.25 asian handicap)
Odds: 1.84
Bolag: Unibet (100 kr gratisspel)
Spelstopp: 15:30
TV: TV-tablå
Stream: Live Streaming

Jämför odds: